Libnet.ro
UNICEF

00:07

Barbatul suspectat ca a agresat doi copii in liftul unui bloc din sectorul 6 al Capitalei, retinut pentru 24 de ore

Hotnews Hotnews,
 Barbatul suspectat ca a agresat doi copii in liftul unui bloc din sectorul 6 al Capitalei, retinut pentru 24 de ore

Barbatul care a agresat, vineri dimineata, doi copii in liftul unui bloc din Bucuresti a fost retinut luni pentru 24 de ore, dupa mai multe ore de audieri, anunta News. ro. El a fost prins de politisti luni dimineata. Agresorul este politist in cadrul Brigazii Rutiere a Capitalei, iar la audieri a recunoscut faptele. continuă pe Hotnews

Barbatul care a agresat sexual doi copii in liftul unui bloc este in continuare liber. Aproape 300 de politisti bucuresteni au participat sambata noaptea la actiunea de cautare a barbatului

Aproape trei sute de politisti au participat, sambata seara, la activitati de cautare a barbatului care a agresat sexual doi copii in liftul unui bloc din cartierul Drumul Taberei. Politistii au avut asupra lor fotografia barbatului si le-au solicitat informatii bucurestenilor din diferite zone ale orasului.

Politia din Bucuresti, in alerta: cauta un pedofil care a agresat, vineri, doi copii in liftul unui bloc

Politistii bucuresteni cauta un pedofil acuzat ca ar fi agresat, vineri dimineata, doi copii in liftul unui bloc din Drumul Taberei.

UPDATE Barbatul care ar fi agresat doi copii intr-un lift a fost prins / Acesta este politist la Rutiera si ar avea o fiica majora

Un barbat suspectat in cazul agresarii sexuale a celor doi copii in liftul unui bloc din cartierul Drumul Taberei a fost prins de politisti dupa trei zile de cautari. Barbatul a fost prins luni si a fost dus la Politie pentru audieri, informeaza news. ro. 29 Conform unor surse judiciare citate de news. ro, barbatul, Eugen Stan, lucreaza la Brigada Rutiera a Capitalei din august 2010. Inainte de a lucra la Brigada Rutiera, barbatul a fost angajat al Jandarmeriei. El este casatorit si are o fiica majora. 14 Barbatul ar fi agent la Brigada Rutiera si ar fi fost recunoscut de catre colegii sai.

UPDATE Barbatul care ar fi agresat doi copii intr-un lift a fost prins / Acesta ar fi politist la Rutiera

Un barbat suspectat in cazul agresarii sexuale a celor doi copii in liftul unui bloc din cartierul Drumul Taberei a fost prins de politisti dupa trei zile de cautari. Barbatul a fost prins luni si a fost dus la Politie pentru audieri, informeaza news. ro.

Politia a dat publicitatii o noua imagine cu barbatul care a agresat sexual doi copii in liftul unui bloc din Bucuresti

Cazul celor doi copii agresati sexual de un barbat in liftul unui bloc din cartierul Drumul Taberei din Capitala a fost preluat de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri din Politia Capitalei. Politia a dat publicitatii o noua imagine cu barbatul si ii roaga pe toti cei care il cunosc si pot da informatii despre el sa sune la numarul de urgenta 112 sau sa se adreseze celei mai apropiate sectii de politie. Politistii anunta ca au gasit si alte camere de supraveghere care l-au surprins pe barbat, iar in prezent sunt vizionate imaginile si sunt desfasurate mai multe activitati de cercetare si criminalistice.

Alerta in Capitala: Sute de politisti, pe urmele pedofilului care a agresat doi copii (VIDEO)

Pedofilul care a agresat doi copii de 5, respectiv 9 ani, umbla liber si nestingherit prin Bucuresti. Aproape 300 de politisti il cauta pe barbatul care a agresat sexual doi frati in liftul unui bloc.

Doi copii au fost agresati sexual in liftul unui bloc din Capitala, iar politistii il cauta pe agresor

Doi copii de cinci si noua ani au fost agresati sexual, vineri, in liftul unui bloc din sectorul 6 al Capitalei, iar politistii incearca sa-l gaseasca pe agresor, cazul fiind coordonat de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 6, relateaza News. ro.

Cinci suspecti audiati de Politie in cazul pedofilului care a agresat doi copii intr-un lift. Portretul-robot, impartit locuitorilor din Drumul Taberei

Oficialii Politiei Capitalei au prezentat detalii in cazul barbatului care vineri, 5 ianuarie, a agresat sexual doi copii intr-un lift al unui bloc din cartierul bucurestean Drumul Taberei.

Ce pedeapsa risca politistul pedofil dupa ce a agresat doi copii in lift

Politistul pedofil a ingrozit o tara intreaga cu fapta sa. Acesta a fost arestat prevenitiv si risca ani grei de inchisoare dupa ce a abuzat de doi copii minori in.

Pedofilul care a agresat doi frati intr-un lift, greu de prins. Psiholog criminalist: E viclean, pervers, si-a schimbat modul de operare si e pe goana

Viclean, pervers si mai ales mobil, pedofilul din Capitala, care a agresat sexual doi copii in liftul unui bloc din sectorul 6, va fi greu de prins, atrag atentia specialistii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2645 seconds )