Libnet.ro
UNICEF

09:15

Record depasit: Cel mai lung shutdown din istoria SUA

Adevărul Adevărul,
Record depasit: Cel mai lung shutdown din istoria SUA

Impasul bugetar care afecteaza de peste trei saptamani activitatea administratiei federale americane a devenit cel mai lung din istorie in noaptea de vineri spre sambata, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Este oficial: Angajatii federali americani au intrat in cel mai mare blocaj din istoria SUA! Cum poate Trump sa fenteze opozitia si ce spune despre aceasta solutie

Presedintele american Donald Trump a declarat, vineri, ca nu va declara zidul de la granita cu Mexic o urgenta nationala, situatie ce i-ar fi permis sa ocoloeasca opozitia democrata pentru a obtine.

EURO, CEL MAI RIDICAT NIVEL DIN ISTORIE! Record negativ absolut pentru leu! DEZASTRU PENTRU ROMANI!

Miercurea neagra pentru moneda nationala. Euro atinge cel mai mare nivel din istorie. Moneda europeana a fost cotata, miercuri, la 4,6722 lei. Si dolarul american s-a preciat, ajungand la 4. Francul.

EURO A DEPASIT PRAGUL DE 4,67 LEI Cel mai slab leu din istorie

Zi proasta pentru moneda nationala. Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat cea mai slaba cotatie din istorie pentru leu in raport cu euro, de 4,6722 lei pentru moneda europeana.

SOC TOTAL! Cum arata cea care l-a DIVORTAT pe cel mai bogat om din lume. Ea inca e maritata... (FOTO)

Cel mai bogat om din lume, fondatorul companiei Amazon, Jeff Bezos, a luat prin surprindere, miercuri, o lume intreaga, anuntand ca divorteaza de sotie, dupa 25 de ani de casnicie. Dupa anuntul.

Rolls Royce a avut cel mai bun an de vnzari din istorie

Rolls Royce a avut in 2018 cel mai bun an de vanzari din istoria sa de 115 ani, depasind 4. 100 de masini in special datorita pietei americane. Modelul Ghost costa peste 250. 000 euro, iar Phantom este 450. 000 euro. Compania a inceput si livrarile pentru Cullinan, primul sau SUV.

La Stampa: Italia nu se poate baza pe tarile din Grupul de la Visegrad, cel mai bun aliat din Europa este Spania

A privi spre est nu este chiar cel mai bun lucru pe care-l putem face. Italia nu se poate baza pe tarile din Grupul de la Visegrad Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria) si ar face mai bine sa se alieze cu Franta, Germania si Spania. Pentru a schimba lucrurile in Europa, adevaratii parteneri se afla la Paris, Berlin si Madrid, spune Almut Moller, seful biroului de la Berlin al Consiliul European pentru Relatii Externe Ecfr), potrivit Rador, care citeaza La Stampa.

Cifre excelente pentru Dacia pe cea mai importanta piata auto din Europa in 2018! Duster a depasit cel mai vandut SUV in 2017, dar nici Sandero nu sta rau deloc

Cea mai mare piata auto de pe batranul continent ne aduce o veste buna! Profit. ro anunta ca Dacia Duster a fost, in anul 2018, unul dintre cele mai vandute SUV-uri din Germania, acolo unde a depasit.

CURS VALUTAR. Leul, cel mai slab curs din istorie in raport cu euro

CURS VALUTAR 11 ianuarie 2019. Banca Nationala a Romanieia anuntat, vineri, un curs de referinta de 4,6782 lei/euro, o crestere de 0,04% fata de pragul atins joi, un nou nivel.

CEL MAI MIC NIVEL DIN ULTIMELE SAPTE LUNI, ROBOR la trei luni a scazut la 2,88%

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut la 2,88% de la 2,90%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

CEL MAI MIC NIVEL DIN ULTIMELE SAPTE LUNI: ROBOR la trei luni a scazut la 2,88%

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut la 2,88% de la 2,90%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )