Libnet.ro
UNICEF

20:15

Blockbusterele anului 2018 FOTO VIDEO

Adevărul Adevărul,
Blockbusterele anului 2018 FOTO VIDEO

Studiourile de la Hollywood promit un 2018 prosper, cu filme de box office de la regizori precum Steven Spielberg, Ron Howard, fratii Russo, Brad Bird, Christopher McQuarrie, Etan Cohen si Gary Ross. Printre filmele noului an se numara Oceans Eight, Mission Impossible 6, Bumblebee, Robin Hood, Tomb Raider, Avengers: Infinity War, Incredibles 2 sau The Meg. continuă pe Adevărul

Cum a fost surprins un barbat pe plaja din Mamaia, in prima zi din 2018 - FOTO

Spectacol neobisnuit la malul marii, in prima zi a anului 2018. Un barbat in varsta de aproape 50 de ani a venit, s-a dezbracat si, ca in cea mai fierbinte zi de vara, a intrat in.

Aceasta este culoarea anului 2018. Trimite la misterele cosmosului si invita la reflectie

Ultra violet a fost stabilita drept culoarea anului 2018 de catre Institutul Pantone, care o descrie drept provocatoare, invitand la reflectie si reprezentand.

Ultraviolet culoarea anului 2018, care trimite la misterele cosmosului si invita la reflectie

Ultraviolet a fost stabilita drept culoarea anului 2018 de catre Institutul Pantone, care o descrie drept provocatoare, invitand la reflectie si reprezentand individualitatea si spiritualitatea, scrie The Guardian.

La inceputul anului 2018

Un sondaj sociologic dintre cele mai credibile- a fost efectuat de IMAS, institutul condus de dl. Alin Teodorescu- ne spune ca mai bine de jumatate dintre romani cred ca in 2018 o vor duce mai prost decat in anul ce s-a incheiat ieri. Un sondaj IRES dat publicitatii la sfarsitul anului ne spune ca numai 17% dintre romani cred ca tara merge intr-o directie buna.

Concertele anului 2018: Judas Priest, Richard Clayderman si Lara Fabian vor canta in Romania

Anul 2018 se anunta deja a fi unul interesant in privinta concertelor care vor avea loc in tara noastra. Violonistul David Garrett, pianistulRichard Clayderman, Lara Fabian, legendara trupa.

Calendarul evenimentelor sportive: care sunt marile competitii ale anului 2018

2018 va fi anul a doua competitii majore, Jocurile Olimpice de Iarna de la Pyeongchang si Campionatul Mondial de fotbal din Rusia.

Evenimentele muzicale ale anului 2018: Concert 3D Kraftwerk, Stone Sour in premiera, Judas Priest revine cu un nou album

Pentru anul 2018 au fost anuntate numeroase concerte, in special pentru Bucuresti, iar intre ele se afla multe reveniri, precum Caro Emerald, Kraftwerk, Goran Bregovic, David Garrett si Judas Priest. Premierele sunt putine, ca Foreigner si Stone Sour, in timp ce cateva festivaluri au stabilit perioadele in care vor avea loc si unele capete de afis.

FOTO VIDEO Alba Iulia in 1993, un oras care incerca sa se desparta de lunga perioada comunista

Alba Iulia era in anul 1993 un oras, resedinta de judet, care incerca sa isi gaseasca propriul drum dupa lunga perioada cenusie a regimului comunist.

Pe Petre Daea iL STIE TOATA LUMEA, dar CUM ARATA SOTIA ministrului: E TANARA, blonda si FOARTE COCHETA (FOTO, VIDEO)

El, unul dintre cei mai populari ministri din Cabinetul Tudose, ea, o blonda cocheta, director al Directiei Management Resurse Umane in cadrul Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura.

FOTO VIDEO Ce se ascunde in spatele protestelor din Iran

Mii de iranieni demonstreaza de aproape o saptamana, denuntand coruptia si conditiile de trai. in urma confruntarilor cu fortele de ordine, cel putin 20 de oameni au murit, iar autoritatile dau vina pe agentii puterilor straine. Analistii sustin ca protestele au fost provocate de fortele conservatoare, dar au fost deturnate de reformisti, care se opun regimulului ayatollahului Ali Khomeini.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )