Libnet.ro
UNICEF

01:05

Blocul din Sectorul 5 al Capitalei care a luat foc nu avea autorizatie de securitate la incendiu

Hotnews Hotnews,
 Blocul din Sectorul 5 al Capitalei care a luat foc nu avea autorizatie de securitate la incendiu

Blocul din Sectorul 5, care a luat foc, nu avea autorizatie ISU la incendiu si, avand in vedere ca era prevazut doar cu o iesire, e posibil sa nu detina nici autorizatie de constructie, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Blocul din Sectorul 5 al Capitalei care a luat foc nu avea autorizatie de securitate la incendiu (surse)

Blocul din Sectorul 5, care a luat foc, nu avea autorizatie ISU la incendiu, au declarat surse apropiate anchetei, si, avand in vedere ca era prevazut doar cu o iesire, e posibil sa nu detina nici autorizatie de constructie. Primarul Sectorului 5 nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere, relateaza Mediafax.

La un pas de tragedie. Blocul din Sectorul 5 al Capitalei care s-a facut scum nu avea autorizatie la incendiu. E posibil sa nu detina nici autorizatie de constructie

Blocul din Sectorul 5 care a luat foc nu avea autorizatie ISU la incendiu, au declarat surse apropiate anchetei si, avand in vedere ca era prevazut doar cu o iesire, e posibil sa nu detina nici autorizatie de constructie.

S-a deschis dosar penal n cazul blocului din Bucuresti care a luat foc smbata

Primaria Sectorului 5 anunta, sambata, ca s-a deschis un dosar penal in cazul blocului care a luat foc azi-noapte, relateaza Mediafax.

Persoanele afectate de incendiul din sectorul 5, care a distrus un bloc, vor fi relocate

Comitetul pentru Situatii de Urgenta al Sectorului 5 a decis relocarea imediata a tuturor persoanelor afectate de incendiul care a distrus un bloc de pe strada Iordache Nastase, scrie Agerpres.

Detalii socante legate de constructorul imobilului care a luat foc in Capitala . A facut 20 de blocuri fara taxe

Scandal urias in Capitala, dupa ce a luat foc un bloc cu 54 de apartamente. A fost ridicat fara autorizatie de constructie. Locatarii sustin ca nu au acte de proprietate, desi au dat banii. Cel care.

Detalii socante legate de constructorul imobilului care a luat foc in Capitala. A facut 20 de blocuri fara taxe

Scandal urias in Capitala, dupa ce a luat foc un bloc cu 54 de apartamente. A fost ridicat fara autorizatie de constructie. Locatarii sustin ca nu au acte de proprietate, desi au dat banii. Cel care.

Incendiu puternic la un bloc din sectorul 5 al Capitalei, soldat cu 5 raniti

Un incendiu puternic a izbucnit, sambata dimineata, la o locuinta si s-a extins ulterior la un bloc invecinat din sectorul 5 al Capitalei, 5 persoane fiind ranite, anunta Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov. La fata locului au fost trimise 13 autospeciale de stingere, patru autoscari si trei echipaje SMURD.

Unul dintre pompierii raniti in incendiul din sectorul 5 al Capitalei va fi operat

Unul dintre pompierii care a fost ranit la membrul inferior in incendiul care a avut loc in noaptea de vineri spre sambata in sectorul 5 si care a fost transportat la Spitalul Bagdasar Arseni va fi operat, a de.

O femeie a murit intr-un incendiu din sectorul 6 al Capitalei. Victima s-a lovit in zona capului

Politistii si procurorii efectueaza cercetari in cazul unei femei de 44 de ani, gasita moarta intr-o locuinta cuprinsa de incendiu, in sectorul 6 al Capitalei, victima prezentand leziuni la nivelul.

Paza sporita in scolile din Sectorul 4: in fata unitatilor de invatamant se va gasi permanent o Patrula Scolara formata din agenti ai Politiei Locale (VIDEO)

Proiect unic in Romania. Elevii din Sectorul 4 al Capitalei vor incepe noul an scolar 2018-2019 in cladiri modernizate, reabilitate, dar si in deplina siguranta. Paza copiilor din unitatile de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )