Libnet.ro
UNICEF

01:05

Unul dintre pompierii raniti in incendiul din sectorul 5 al Capitalei va fi operat

Antena3 Antena3,
Unul dintre pompierii raniti in incendiul din sectorul 5 al Capitalei va fi operat

Unul dintre pompierii care a fost ranit la membrul inferior in incendiul care a avut loc in noaptea de vineri spre sambata in sectorul 5 si care a fost transportat la Spitalul Bagdasar Arseni va fi operat, a de. continuă pe Antena3

Persoanele afectate de incendiul din sectorul 5, care a distrus un bloc, vor fi relocate

Comitetul pentru Situatii de Urgenta al Sectorului 5 a decis relocarea imediata a tuturor persoanelor afectate de incendiul care a distrus un bloc de pe strada Iordache Nastase, scrie Agerpres.

Incendiu puternic la un bloc din sectorul 5 al Capitalei, soldat cu 5 raniti

Un incendiu puternic a izbucnit, sambata dimineata, la o locuinta si s-a extins ulterior la un bloc invecinat din sectorul 5 al Capitalei, 5 persoane fiind ranite, anunta Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov. La fata locului au fost trimise 13 autospeciale de stingere, patru autoscari si trei echipaje SMURD.

Blocul din Sectorul 5 al Capitalei care a luat foc nu avea autorizatie de securitate la incendiu (surse)

Blocul din Sectorul 5, care a luat foc, nu avea autorizatie ISU la incendiu, au declarat surse apropiate anchetei, si, avand in vedere ca era prevazut doar cu o iesire, e posibil sa nu detina nici autorizatie de constructie. Primarul Sectorului 5 nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere, relateaza Mediafax.

Blocul din Sectorul 5 al Capitalei care a luat foc nu avea autorizatie de securitate la incendiu

Blocul din Sectorul 5, care a luat foc, nu avea autorizatie ISU la incendiu si, avand in vedere ca era prevazut doar cu o iesire, e posibil sa nu detina nici autorizatie de constructie, relateaza Mediafax.

O femeie a murit intr-un incendiu din sectorul 6 al Capitalei. Victima s-a lovit in zona capului

Politistii si procurorii efectueaza cercetari in cazul unei femei de 44 de ani, gasita moarta intr-o locuinta cuprinsa de incendiu, in sectorul 6 al Capitalei, victima prezentand leziuni la nivelul.

Paza sporita in scolile din Sectorul 4: in fata unitatilor de invatamant se va gasi permanent o Patrula Scolara formata din agenti ai Politiei Locale (VIDEO)

Proiect unic in Romania. Elevii din Sectorul 4 al Capitalei vor incepe noul an scolar 2018-2019 in cladiri modernizate, reabilitate, dar si in deplina siguranta. Paza copiilor din unitatile de.

DOLIU in SPORT! A MURIT unul dintre cei mai buni PILOTI de raliuri din Romania (FOTO)

Doliu in sportul romanesc. Unul dintre cei mai buni piloti de raliuri a incetat din viata. Este vorba de Valentin Banciu, care a murit la 54 de ani, anunta hunedoaralibera. ro. Banciu, care a fost si.

Asociatia Pro Decizii Informate, membra a Coalitiei pentru Familie, recunoaste ca a realizat si distribuit unul dintre pliantele anti-vaccinare, dar sustine ca nu toate materialele i apartin

Asociatia Pro Decizii Informate, membra a Coalitiei pentru Familie, recunoaste, intr-un comunicat postat pe site-ul propriu, pro-decizii-informate. ro, ca a realizat si distribuit unul dintre pliantele anti-vaccinare distribuite recent in cutiile postale, dar sustine ca un al doilea pliant nu ii apartine si acuza o campania furibunda de denigrare la adresa sa.

TRANZACTIA momentului! Familia lui CULITA TARATA cumpara 6 baze de la unul dintre cei mai mari proprietari de silozuri

TCE Mobile Dryers, parte a grupului TCE 3 Brazi, controlat de familia lui Culita Tarata a achizitionat cu 4,3 milioane euro 6 baze ale companiei agricole Marsat, unul dintre cei mai mari proprietari de silozuri di.

Melescanu, despre afirmatiile comisarului Oettinger: Sunt lipsite de acoperire n realitate / Romnia a fost si ramne unul dintre cele mai pro-europene state din UE

Ministrul de externe Teodor Melescanu a reactionat joi fata de acuzatiile comisarului european Gunther Oettinger potrivit carora Romania, alaturi de Polonia, Ungaria si Italia vor sa slabeasca Uniunea Europeana, transmitand ca astfel de afirmatii nu au acoperire in realitate. Melescanu a adaugat ca Romania ramane unul dintre cele mai pro-europene state membre, fiind pregatita sa asigure presedintia Consiliului UE.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )