Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bloggerul adevarul.ro Ciprian Rusen, desemnat Microsoft MVP - Windows Consumer Expert

Adevărul Adevărul,
Bloggerul adevarul.ro Ciprian Rusen, desemnat Microsoft MVP - Windows Consumer Expert

Ciprian Rusen, editorul sef al echipei7 Tutoriale si blogger adevarul. ro , a primit titlul de Microsoft MVP - Windows Consumer Expert. continuă pe Adevărul

Epic Show, la Prima TV si pe adevarul.ro, din 7 aprilie

Bogdan Bob Radulescu, Tibi Codorean, Adrian Cucu si Dragos aduc show-ul de comedie de succes atat in online, pe adevarul. ro, cat si la TV, la Prima, din 7 aprilie, de la ora 20.

VIDEO Epic Show, la Prima TV si pe adevarul.ro, din 7 aprilie

Bogdan Bob Radulescu, Tibi Codorean, Adrian Cucu si Dragos aduc show-ul de comedie de succes atat in online, pe adevarul. ro, cat si la TV, la Prima, din 7 aprilie, de la ora 20.

Miza nescrisa a europarlamentarelor: rescrierea proiectului Europa

Bate un vant nou de reforma dar si de revolta) pe culoarele puterii de la Bruxelles. Liderii actuali ai institutiilor europene admit ca e nevoie de o reforma fundamentala, chiar de o rescriere a actualului proiect european care si-a atins limitele de competenta si de actiune, scrie Cristian Unteanu, corespondent de presa la Bruxelles, pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Mircea Vasilescu: Ne plangem ca suntem saraci, dar condamnam de pe acum si generatiile viitoare la saracie

Romania e pe ultimul loc in UE in privinta fondurilor alocate cercetarii si dezvoltarii la o cincime din media europeana). Asadar, ca sa simplificam: Romania aloca foarte putini bani viitorului ei, scrie Mircea Vasilescu, redactor-sef Dilema Veche, pe blogul sau de pe adevarul. ro.

De ce sa schimbi numele unei tari?

A inceputul lui februarie, presedintele Kazahstanului, Nursultan Nazarbaiev, a explicat ca denumirea tarii sale ar trebui schimbata in Kazak Eli. Doar intamplarea a facut ca, dupa cateva zile, agentiile internationale de presa sa difuzeze o depesa despre problemele de sanatate ale lui Mathieu Kerekou, cel care a decis, in 1975, ca statul pe care-l conducea nu se va mai chema Dahomey, ci Benin. De ce sa schimbi numele unei tari? scrie europarlamentarul Cristian Preda pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Turcia, o altfel de zona tensionata la Marea Neagra. De ce partidul cu viziune islamica AKP este fruntas in alegeri

Crimeea, Ucraina, Transnistria nu sunt singurele regiuni agitate din zona Marii Negre. Timp de cateva luni bune si Turcia este o zona agitata: proteste in strada, revolte, scandaluri de coruptie, schimbari la nivelurile inalte ale justitiei si politicului, adoptarea unor legi controversate privind interzicerea retelelor sociale si un control mai accentuat al executivului asupra magistratilor, scrieAdrian Corobana, analist relatii internationale, pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Manuel Valls, noul premier al Frantei, un vals imposibil?

Cind un primar stranuta la Frejus, Parisul are febra. Cand francezii isi aleg primarii pina in ultimul lor catun, in orasul lumina ministrii tremura, cu hirtia demisiei in fata. Valsul remanierii si mosia lui Valls, scrie jurnalistaCristina Hermeziu, stabilita in Franta, pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Andrei Plesu: Despre slujbasii de mina a doua ai propriului destin. Adicaapolitici

Orice invatacel stie ca apolitismul este echivalent cu neparticiparea la luptele pentru putere ale partidelor politice. Cel care a decis sa fie apolitic se distinge, asadar, prin neutralitate, prin suspensia opiniilor colorate electoral, printr-o voluntaraneimplicarein sfera politicului. Exista insa si o acceptiune secunda a termenului:lipsa relevantei politice, scrie Andrei Plesu pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Ciprian Tatarusanu este in atentia a sase echipe importante din fotbalul european. Portarul ramane fara contract in vara

Ciprian Tatarusanu se afla in ultimele trei luni de contract cu Steaua Bucuresti si sunt indicii ca nu ar mai semna o prelungire, astfel incat este asteptat un transfer. Pana acum si-au aratat interesul echipe din Serie A si Premier League.

Ciprian Marica, mesaj de sustinere pentru Chivu: Sunt mandru ca am impartit acelasi vestiar cu tine, Cristi!

Atacantul lui Getafe si al nationalei Romaniei, Ciprian Marica, este alaturi de Cristi Chivu in momentele grele prin care trece fostul capitan al primei reprezentative, care a decis sa se retraga din activitate la doar 33 de ani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2368 seconds )