Libnet.ro
UNICEF

12:15

BMW are cea mai mare profitabilitate din 2011

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BMW are cea mai mare profitabilitate din 2011

Bayerische Motoren Werke AG BMW), cel mai mare constructor mondial de autoturisme de lux, a inregistrat, in trimestrul al doilea din anul curent, cea mai mare profitabilitate din ultimii trei ani, din operatiunile de productie auto, pe fondul cererii de SUV-uri X5 si al vanzarilor din China. continuă pe Ziarul Bursa

Schimbare de lider in cea mai mare piata din lume: Samsung, detronat de Xiaomi in China

Producatorul de smartphone-uri Xiaomi Corp. si-a triplat livrarile pe piata din China trimestrul trecut, depasind astfel Samsung si devenind cel mai mare jucator in statul asiatic, la doar patru ani de la inceputurile companiei.

Smart Bill Cloud, cea mai buna aplicatie din Romania la Business Wall of Fame

Smart Bill Cloud, aplicatia de facturare dezvoltata de Intelligent IT, este ,,Cea mai buna aplicatie din Romania din cadrul concursului international ,,Business Wall of Fame. Aplicatia, care va fi integrata in portofoliul Romtelecom Business Solutions, va fi promovata, incepand cu acest an, prin intermediul unei campanii de marketing derulate de Romtelecom, in valoare de pana la 30. 000 de euro. Potrivit reprezentantilor companiei, Smart Bill a avut atat de multi suporteri, cat celelalte aplicatii insumate. Smart Bill a avut de peste [].

Letonia a inregistrat cea mai ridicata temperatura din istoria tarii, 37,8 grade Celsius

Letonia a inregistrat luni cea mai ridicata temperatura din istoria tarii, 37,8 grade Celsius, in orasul port Ventspils vest), informeaza AFP. Cu doar o zi inainte, Letonia inregistrase un alt record de.

FOTO Spitalul Judetean Arad are cea mai moderna farmacie din vestul tarii

Cea mai moderna farmacie de spital din vestul Romaniei a fost inaugurata astazi. Este vorba despre farmacia Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad.

Cea mai calda zi din istoria Letoniei

Letonia a inregistrat luni cea mai ridicata temperatura din istoria tarii, 37,8 grade Celsius, in orasul port Ventspils vest), informeaza Mediafax.

RECORD de temperatura in Letonia. Este cea mai ridicata temperatura din istoria tarii

Letonia a inregistrat luni cea mai ridicata temperatura din istoria tarii, 37,8 grade Celsius, in orasul port Ventspils vest), anunta serviciile meteo, citate de AFP. Duminica, Letonia.

Romania a inregistrat in iunie a doua cea mai mare crestere a comertului cu amanuntul din Uniunea Europeana

Volumul comertului cu amanuntul a crescut in Romania cu 10% in luna iunie, comparativ cu perioada similara din 2013, aceasta fiind a doua mare crestere inregistrata de o tara membra a Uniunii Europene, dupa Luxemburg 12,9%), arata datele prezentate marti de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Un grup de hackeri rusi a dat cea mai mare 'spargere': 1,2 miliarde parole furate si 420.000 de site-uri sparte

Un grup de hackeri rusi a obtinut aproximativ 1,2 miliarde de parole pe care utilizatorii de Internet le aveau la companii americane si straine din lume, dezvaluie New York Times in editia electronica de marti.

Un grup de hackeri rusi a dat cea mai mare spargere: au furat 1,2 miliarde de parole si au spart 420.000 de site-uri si 500 de milioane de conturi de e-mail

Un grup de hackeri rusi a obtinut aproximativ 1,2 miliarde de parole pe care utilizatorii de Internet le aveau la companii americane si straine din lume, dezvaluie New York Times in editia electronica de marti.

Sondaj: Iurie Leanca este politicianul in care moldovenii au cea mai mare incredere, iar PCRM ar lua un sfert din voturi la parlamentare

Premierul Iurie Leanca PLDM) conduce in topul politicienilor / persoanelor publice din Republica Moldova in care cetatenii au incredere, arata un sondaj realizat de Institutul Republican International IRI) din SUA impreuna cu compania de cercetare a opiniei publice Gallup Baltic Survey, din Lituania.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )