Libnet.ro
UNICEF

00:07

BMW a economisit 6,8 mil. euro in 2013 prin reducerea resurselor si a emisiilor cu 6,6% pentru fiecare autovehicul produs

Hotnews Hotnews,
 BMW a economisit 6,8 mil. euro in 2013 prin reducerea resurselor si a emisiilor cu 6,6% pentru fiecare autovehicul produs

Anul trecut, fata de 2012, nivelul de resurse utilizate si emisii generate la productia unui automobil a scazut in medie cu 6,6%, ceea ce a generat o reducere a costurilor cu 6,8 milioane euro, a anuntat compania. Eficientizarea a fost obtinuta prin investitii continue in procesele de productie, de la dezvoltarea de surse de energie regenerabila pentru procesul de productie, la optimizarea continua a procesului de productie, asa cum este folosirea utilajelor propulsate cu hidrogen in fabricile sale. Pentru intervalul 2006-2013 consumul de resurse si emisiile pentru producerea unei masini au scazut cu 35,7%. continuă pe Hotnews

Top 10: cele mai mari tranzactii facute pe Bursa in ultimul an. Valoarea deal-urilor ajunge la 800 mil. euro

Cele mai mari zece tranzactii facute pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) in ultimul an de zile au insumat 790 mil. euro, capetele de afis fiind reprezentate de listarea Romgaz si exiturile realizate de companii si institutii financiare precum Bank of.

Happy Tour, afaceri in scadere cu 10%, pana la 60 mil. euro

Happy Tour Group, liderul pietei de turism din Romania, a incheiat 2013 cu o cifra de afaceri de 60 milioane de euro, in scadere cu aproape 10% fata de 2012, cand a inregistrat afaceri de 65,6 milioane de euro.

CNADNR ar putea plati 40 mil. euro pentru finalizarea lotului 2 Nadlac - Arad

CNADNR asteapta pana la 23 iulie ofertele constructorilor interesati sa finalizeze executia lotului 2 al autostrazii Nadlac - Arad, ramas neterminat dupa falimentul Alpine, si estimeaza ca va plati pana la 177,4 milioane lei 40,3 milioane euro),.

Piata RCA a ajuns la circa 160 mil. euro

Asigurarile de raspundere civila auto RCA) au totalizat aproximativ 160 milioane euro la finalul lunii martie de anul curent, conform datelor centralizate de INSURANCE Profile in baza rezultatelor transmise de societatile de asigurare/brokeraj de.

Ceramica Iasi (Brikston) vrea sa contracteze un credit de cel mult 12 mil. euro. La ce ii va folosi?

Actionarii producatorului de caramizi Ceramica Iasi CERE) vor analiza o propunere de ipotecare a activelor societatii pentru a contracta un credit bancar de cel mult 12 milioane euro.

Taxa pe stalp ar putea amana o parte din investitiile Romtelecom si Cosmote, in valoare de 170 mil euro

Romtelecom si Cosmote ar putea amana o parte din investitiile planificate pentru acest an, care se ridica la 170 milioane de euro, in urma aplicarii impozitului pe constructiile speciale, a carui valoare pentru acest an, in cazul Romtelecom, va fi.

Primaria Oradea a dat 0.5 mil. euro pe un parc public, cu lac artificial si plante exotice

Primaria Oradea a dat in folosinta un parc intins pe o suprafata de 3,4 hectare, care cuprinde un lac artificial, dar si plante exotice, precum bambusi sau lavanda, si un labirint din tuia, in care a investit circa 500. 000 de euro, transmite Mediafax .

Afacerile distribuitorului SKIN s-au ridicat anul trecut la 42 mil. euro: 'Mizam pe o mentinere a business-ului, in conditiile in care vanzarile de PC-uri si camere foto sunt in scadere'

Afacerile distribuitorului de produse ITC SKIN, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata de profil, s-au ridicat anul trecut la 42 de milioane de euro, o evolutie in stagnare fata de nivelul anului 2012.

Hidroelectrica vrea sa retehnologizeze centrala Stejaru cu 75 mil. euro

Hidroelectrica va lansa o licitatie internationala pentru retehnologizarea Hidrocentralei Stejaru Dimitrie Leonida). Proiectul are o valoare estimata la 75 milioane euro si o durata de aproximativ 7 ani.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )