Libnet.ro
UNICEF

07:15

Primaria Oradea a dat 0.5 mil. euro pe un parc public, cu lac artificial si plante exotice

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Primaria Oradea a dat 0.5 mil. euro pe un parc public, cu lac artificial si plante exotice

Primaria Oradea a dat in folosinta un parc intins pe o suprafata de 3,4 hectare, care cuprinde un lac artificial, dar si plante exotice, precum bambusi sau lavanda, si un labirint din tuia, in care a investit circa 500. 000 de euro, transmite Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

Seful SIF Imobiliare: Nu vom face agricultura. Investitia de 6 mil. euro va incepe sa fie amortizata peste un an de zile

SIF Imobiliare SIFI), societate controlata de SIF Banat-Crisana SIF1), a anuntat recent ca a acordat un imprumut de 6 mil. euro firmei nou-infiintate SIFI TM Agro. Reprezentantii SIFI spun ca banii vor fi destinati unor tranzactii cu terenuri si alte.

Taxa pe stalp ar putea amana o parte din investitiile Romtelecom si Cosmote, in valoare de 170 mil euro

Romtelecom si Cosmote ar putea amana o parte din investitiile planificate pentru acest an, care se ridica la 170 milioane de euro, in urma aplicarii impozitului pe constructiile speciale, a carui valoare pentru acest an, in cazul Romtelecom, va fi.

Happy Tour, afaceri in scadere cu 10%, pana la 60 mil. euro

Happy Tour Group, liderul pietei de turism din Romania, a incheiat 2013 cu o cifra de afaceri de 60 milioane de euro, in scadere cu aproape 10% fata de 2012, cand a inregistrat afaceri de 65,6 milioane de euro.

Afacerile distribuitorului SKIN s-au ridicat anul trecut la 42 mil. euro: 'Mizam pe o mentinere a business-ului, in conditiile in care vanzarile de PC-uri si camere foto sunt in scadere'

Afacerile distribuitorului de produse ITC SKIN, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata de profil, s-au ridicat anul trecut la 42 de milioane de euro, o evolutie in stagnare fata de nivelul anului 2012.

Hidroelectrica vrea sa retehnologizeze centrala Stejaru cu 75 mil. euro

Hidroelectrica va lansa o licitatie internationala pentru retehnologizarea Hidrocentralei Stejaru Dimitrie Leonida). Proiectul are o valoare estimata la 75 milioane euro si o durata de aproximativ 7 ani.

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2529 seconds )