Libnet.ro
UNICEF

19:30

Taxa pe stalp ar putea amana o parte din investitiile Romtelecom si Cosmote, in valoare de 170 mil euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Taxa pe stalp ar putea amana o parte din investitiile Romtelecom si Cosmote, in valoare de 170 mil euro

Romtelecom si Cosmote ar putea amana o parte din investitiile planificate pentru acest an, care se ridica la 170 milioane de euro, in urma aplicarii impozitului pe constructiile speciale, a carui valoare pentru acest an, in cazul Romtelecom, va fi. continuă pe Wall-Street Ro

PERICOL. Taxa pe stalp poate amana o parte din investitiile Romtelecom si Cosmote

Romtelecom si Cosmote ar putea amana o parte din investitiile planificate pentru acest an, care se ridica la 170 milioane de euro, in urma aplicarii impozitului pe constructiile speciale, a carui valoare pentru acest an, in cazul Romtelecom, va fi.

Romtelecom si Cosmote ar putea amana o parte din investitiile din 2014 din cauza taxei pe talp

Romtelecom si Cosmote ar putea amana o parte din investitiile planificate pentru acest an, care totalizeaza 170 milioane de euro, in urma aplicarii impozitului pe constructiile speciale .

Declaratii dure ale sefului Romtelecom si Cosmote privind 'taxa pe stalp': Am putea fi nevoiti sa amanam parte din investitiile de 170 de milioane euro planificate pentru acest an

In cazul Romtelecom si Cosmote Romania, cea mai mare parte a investitiilor planificate pentru acest an, care totalizeaza 170 de milioane de euro, sunt directionate catre tehnologia 3G si 4G, pentru segmentul de comunicatii mobile, respectiv FTTH, pentru cel de comunicatii fixe, iar din cauza cadrului legislativ actual, am putea fi nevoiti sa amanam parte din aceste planuri, companiile noastre fiind considerabil afectate de taxa pe infrastructura, a atentionat luni Nikolai Beckers, seful celor doi operatori. Actuala forma a legii este discriminatorie fata de Romtelecom, care ar urma sa suporte peste 40% din impactul total in industrie datorita infrastructurii de cupru si retea, iar valoarea anuala a taxei pe infrastructura este dubla fata de impozitul pe profit platit de catre companie pentru 2013, avertizeaza acesta.

Ucraina a achitat Rusiei o parte din datoria la gaze

Ucraina a achitat o parte din datoria la gaze pe care o are fata de Rusia, iar negocierile intre cele doua parti vor continua saptamana viitoare, anunta comisarul UE al Energiei, Gunther Oettinger, citat de AFP.

Ucraina si-a platit o parte din datoriile catre Rusia, dar avertizeaza ca nu accepta majorarea pretului la gaze

Ucraina a achitat o parte din datoria la gaze pe care o are fata de Rusia, iar negocierile intre cele doua parti vor continua saptamana viitoare, anunta comisarul UE al Energiei, Gunther Oettinger, citat de.

Ministrul Apararii de la Kiev: Armata a curatat complet o parte din estul Ucrainei de insurgenti prorusi

Ministrul Apararii de la Kiev, Mihailo Koval, a anuntat, vineri, ca militarii ucraineni au curatat complet o parte din estul tarii de insurgenti prorusi, relateaza AFP. Fortele noastre armate au.

Taxa pe stalp se va vedea in facturile la curentul electric. Scumpirile, de 1%-2%, ar putea veni chiar din luna iulie

Taxa pe stalp se va regasi in facturile la electricitate ale consumatorilor casnici, care ar putea astfel sa creasca cu 1%-2%, a declarat vineri presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in Energie ANRE), Niculae Havrilet, in conferinta Mediafax Talks about Energy.

Oficial: Romtelecom si Cosmote fac parte din Deutsche Telekom

In urma unei miscarii de trupe ce se specula de mult timp in piata, Romtelecom si Cosmote se pregatesc sa lanseze servicii Deutsche Telekom. Dupa o lunga perioada de tratative, printr-un comunicat oficial, s-a anuntat astazi ca procedura de achizitie a Romtelecom si Cosmote Romania de catre Deutsche Telekom s-a finalizat. De acum inainte, cele doua entitati vor activa impreuna sub numele de Telekom, ramanand ca in perioada urmatoare sa lanseze primele servicii sub noua identitate. Aceasta tranzitie ce va [].

O parte din patrimoniul furat revine in tara. 27 de kosoni, repatriati din Torino

Un lot de 27 de kosoni care a parasit ilegal Romania au fost adusi din Italia. Procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia au obtinut, la 31 mai 2014, prin cerere de comisie rogatorie internationala, executata de autoritatile italiene din Torino, repatrierea fara despagubire, a monedelor dacice, informeaza Parchetul General.

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )