Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai usor ULTRABOOK de 14 din lume - rezultatul a 20 de ani de inovatie.

România Liberă România Liberă,
Cel mai usor ULTRABOOK de 14 din lume - rezultatul a 20 de ani de inovatie.

Lenovo a lansat, astazi, pe piata din Romania, ultrabook-ul ThinkPad X1 Carbon. Multumita carcasei din fibra de carbon ThinkPad X1 Carbon este cel mai usor ultrabook de 14 inci din lume. ThinkPad X1 Carbon este destinat segmentului business, fiind varful gamei ThinkPad. ThinkPad a devenit in timp un brand unic, care in cei 20 de ani de evolutie a creat loialitate si pasiune in randul utilizatorilor sai, prin inovatii continue in tehnologie si design, a declarat Aurel Netin, director . continuă pe România Liberă

FOTO Cum arata cea mai mare nava de pasageri din lume.

Allure of the Seas, unul dintre vasele agentiei Royal Caribbean International, este cel mai mare vas de croaziera din lume, potrivit site-ului lifeslittlemysteries. com. Nava are putin peste 360 de metri lungime - echivalentul a patru terenuri de fotbal. Allure of the Seas este mai lunga cu 5 cm decat vasul-geaman Oasis of the Seas, alaturi de care detine titlul de cel mai mare vas de pasageri. Vasul valoreaza 1,5 miliarde de dolari, iar constructia lui, realizata in Finlanda, a durat .

Pretul graului a atins in Rusia cel mai mare nivel din istoria postsovietica a tarii

Pretul graului a ajuns in Rusia la cel mai mare record din istoria postsovietica a tarii, potrivit Institutului pentru Studierea Pietei Agricole, scrie incont. roCostul graului destinat industriei de panificatie.

Apa cel mai nou single Loredana Groza feat Cabron |AUDIO

Loredana Groza a lansat, in aceasta dimineata, la Europa Fm, noul single, Apa, un featuring cu Cabron ce va fi inclusa pe viitorul album semnat Lori. Avand un sound fresh si plin de ritm, piesa Apa suna foarte funky, iar prezenta lui Cabronii da si mai multa culoare, rezultatul final fiind foarte bun. Cu o [.

FOTOREPORTAJ Construim cel mai puternic laser din lume. Pe ce sosele ajungem la el

La Magurele, pana in anul 2017, va fi construit cel mai puternic laser din lume - o investitie de peste 356 de milioane de euro bani europeni ce se spera ca va transforma orasul ilfovean intr-un adevarat cluster tehnologic. Numai pe platforma ELI-NP vor lucra in permanenta peste 200 de cercetatori, iar in fiecare an vor veni din afara alti peste 1. 000 de cercetatori. In cei trei ani de constructie, intre 2013 si 2015, sute de utilaje vor transporta la Magurele peste 70. 000 mc de beton, mai mult decat s-a folosit la Arena Nationala. Cu toate acestea, in prezent, drumurile care duc la Magurele nu se prezinta deloc in cea mai buna conditie, iar daca ritmul de modernizare a infrastructurii din sudul Capitalei se va pastra, exista riscul ca nici pana in 2017 accesul la mega-platforma de la Magurele sa nu se faca in conditii civilizate. Centura Sud a Capitalei, drumul care va fi folosit timp de trei ani de catre constructori, a ramas nemodernizata de peste 20 de ani. La inceputul anului s-au pornit lucrarile de largire la 4 benzi, insa Guvernul, la rectificarea bugetara, a taiat banii alocati cu peste 81%.

VIDEO/FOTOGALERIE Cum arata pe viu cel mai mic model Opel, ADAM. Imagini de la avanpremiera din Paris

Cel mai mic model Opel, ADAM, a fost prezentat miercuri, 26 septembrie, in centrul Parisului cu o zi inainte de premiera pentru marele public, care are loc la Salonul Auto de la Paris 27 septembrie-14 octombrie). Opel ADAM vine pune accentul pe posibilitatile foarte variate de personalizare, cu trei tipuri de plafon, accesorii estetice atasabile pe jante, 12 tipuri de interior si roti cu dimensiuni cuprinse intre 15 si 18 toli. Echipa 0-100. ro a participat la evenimentul de avanpremiera din Paris si transmite din Franta fotografii si un clip realizat la fata locului.

VIDEO. Romania a stabilit un nou RECORD Guinness pentru cea mai mare salata din lume.

Romania a intrat in Guinness World Records cu cea mai mare salata din lume, care a cantarit 19,05 tone si a fost pregatita duminica la un complex comercial din Pantelimon, potrivit unui comunicat remis Mediafax de organizatori. Eforturile a peste 1. 100 de voluntari, dintre care jumatate elevi ai Colegiului Economic Viilor din Bucuresti, au fost incununate cu stabilirea unui nou record mondial la categoria cea mai mare salata din lume, cu aproape 6 tone mai mult decat recordul precedent, .

MIT - Cea mai BUNA UNIVERSITATE din lume.

Universitatea MIT, din Statele Unite, ocupa, de saptamana trecuta, primul loc in clasamentul celor mai bune institutii de invatamant din lume. MIT a surclasat atat Universitatea Cambridge, fruntasa a topului in ultimii doi ani, cat si Universitatea Harvard, lider mondial intre 2004 si 2010, potrivit publicatiei The Telegraph. In octombrie 2009, presedintele Obama a tinut un discurs la Massachusetts Institute of Technology. La final, el a spus multimii: Am visat dintotdeauna sa vizitez cea .

Is it love out there, cel mai nou videoclip Radio Killer |VIDEO

Cei de la Radio Killer au lasat astazi videoclipul piesei Is it love out there, imnul Liberty Parade 2012. Lee Heart si Paul Damixie au strans peste 70. 000 de oameni intr-un singur videoclip nebun si energic. Pentru toti cei care au trait live acele momente, precum si pentru cei care le-au ratat, noul videoclip Radio [.

Kevin Costner a multumit romanilor la primirea Premiului Emmy pentru cel mai bun actor

Kevin Costner a fost distins cu premiul Emmy pentru cel mai bun actor in rol principal, pentru aparitia in miniseria Hatfields McCoys. Cu aceasta ocazie, actorul a sustinut un mic discurs, in care a.

Cel mai sangeros bilant din Siria. Peste 300 de morti intr-o singura zi, un record al celor 18 luni de conflict

Cel putin 305 persoane au murit miercuri in violentele din Siria, acesta fiind cel mai ridicat bilant din cele 18 luni de conflict, potrivit statisticilor Observatorului sirian pentru drepturile omului OSDO),.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )