Libnet.ro
UNICEF

16:30

Guvernul ar putea veni cu bani la Oltchim cel mai devreme in noiembrie

Hotnews Hotnews,
Guvernul ar putea veni cu bani la Oltchim cel mai devreme in noiembrie

Oltchim ar putea primi bani de la stat printr-un ajutor de salvare cel mai devreme in luna noiembrie, intrucat operatiunea este conditionata de avizul Comisiei Europene, iar in astfel de cazuri termenul de raspuns al Buxelles-ului este de 30 de zile, mult mai scurt fata de alte scheme de ajutor, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Privatizarea Oltchim, cel mai mediatizat subiect

Un raport realizat de mediaTRUST Romania arata ca privatizarea Oltchimului a fost subiectul principal al publicatiilor centrale si locale in perioada 1 august - 24 septembrie, informeaza un comunicat de presa trimis redactiei.

Cand va putea primi Oltchim bani de la Guvern si cat de mare ar putea fi suma

Statul ar putea acorda un ajutor combinatului Oltchim cel mai devreme in luna noiembrie. Operatiunea este conditionata de avizul Comisiei Europene, iar in astfel de cazuri termenul de raspuns al Buxelles-ului este.

FOTOREPORTAJ Construim cel mai puternic laser din lume. Pe ce sosele ajungem la el

La Magurele, pana in anul 2017, va fi construit cel mai puternic laser din lume - o investitie de peste 356 de milioane de euro bani europeni ce se spera ca va transforma orasul ilfovean intr-un adevarat cluster tehnologic. Numai pe platforma ELI-NP vor lucra in permanenta peste 200 de cercetatori, iar in fiecare an vor veni din afara alti peste 1. 000 de cercetatori. In cei trei ani de constructie, intre 2013 si 2015, sute de utilaje vor transporta la Magurele peste 70. 000 mc de beton, mai mult decat s-a folosit la Arena Nationala. Cu toate acestea, in prezent, drumurile care duc la Magurele nu se prezinta deloc in cea mai buna conditie, iar daca ritmul de modernizare a infrastructurii din sudul Capitalei se va pastra, exista riscul ca nici pana in 2017 accesul la mega-platforma de la Magurele sa nu se faca in conditii civilizate. Centura Sud a Capitalei, drumul care va fi folosit timp de trei ani de catre constructori, a ramas nemodernizata de peste 20 de ani. La inceputul anului s-au pornit lucrarile de largire la 4 benzi, insa Guvernul, la rectificarea bugetara, a taiat banii alocati cu peste 81%.

Blaga: Ponta, cel mai slab premier de dupa 89, isi bate joc de oamenii de la Oltchim si de ...

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, ca Victor Ponta este cel mai slab premier roman de dupa 1989, acuzandu-l ca si-a batut joc de angajatii Oltchim si de familiile lor prin modul in care a fost organizata privatizarea combinatului, potrivit Mediafax. Blaga a fost intrebat cum vede acuzatiile premierului Victor Ponta care a sustinut ca PDL este implicat in cazul lui Dan Diaconescu si a licitatiei pentru Oltchim. Ponta indiscutabil este cel mai slab premier pe care Romania l-a .

Vasile Blaga: Ponta, cel mai slab premier de dupa '89, isi bate joc de oamenii de la Oltchim si de familii lor

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, ca Victor Ponta este cel mai slab premier roman de dupa 1989, acuzandu-l ca si-a batut joc de angajatii Oltchim si de familiile lor prin modul in care a fost organizata privatizarea combinatului, informeaza Mediafax.

Un junior din Serbia a marcat probabil cel mai rapid gol din istorie

Un banal meci de fotbal de juniori disputat sambata in Serbia ar putea ramane in istorie pentru cel mai rapid gol inscris vreodata. Vuk Bakic, jucator la GSP Polet, a avut nevoie de doar doua secunde pentru a.

Cel mai bogat om din Georgia candideaza pentru cea mai importanta functie in stat

Bidzina Ivanishvili, cel mai bogat om din Georgia, isi doreste sa castige ce mai importanta functie din stat, cea de prim-ministru. Daca o va obtine, conflictul dintre el si actualul presedinte, Mikhail.

Emmanuel Renaut, bucatar cu trei stele Michelin, desemnat cel mai bun chef din Franta.

Emmanuel Renaut, maestrul bucatar al celebrului restaurant francez Flocons de Sel, care a primit anul acesta si cea de-a treia stea Michelin, care atesta priceperea in arta culinara, a fost desemnat de colegi sai de breasla drept cel mai bun bucatar francez, informeaza Mediafax. Renaut imparte distinctia cu alti trei maestri bucatari - Jean-Francois Piege, o vedeta a unei populare televiziuni culinare din Franta, Gilles Goujon si Eric Frechon -, toti fiind selectati din mai bine de .

Pretul graului a atins in Rusia cel mai mare nivel din istoria postsovietica a tarii

Pretul graului a ajuns in Rusia la cel mai mare record din istoria postsovietica a tarii, potrivit Institutului pentru Studierea Pietei Agricole, scrie incont. roCostul graului destinat industriei de panificatie.

Mircea Vrajitoru, cel mai bun motociclist al Romaniei, grav accidentat in timpul unei curse in Portugalia

Cel mai bun motociclist al Romaniei, Mircea Vrajitoru, s-a accidentat grav in timpul unei curse ce a avut loc in Portugalia, acesta fiind internat in stare critica la spital, transmite Gazeta Sportului. Triplul.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,287 seconds )