Libnet.ro
UNICEF

22:30

BNR, decizie fara precedent pentru toti cei cu carduri bancare si cont la banca

Playtech Playtech,
BNR, decizie fara precedent pentru toti cei cu carduri bancare si cont la banca

Comitetul de Supraveghere al BNR s-a intrunit in sedinta de urgenta. Institutia a luat o decizie pentru toti cei cu carduri bancare si cont bancar. Toti creditorii vor fi informati de noile masuri prin scrisori de informare. BNR, decizie pentru toti cei cu carduri bancare si cont bancar Potrivit unui comunicat transmis de Banca Nationala . continuă pe Playtech

Ionut Dumitru: O decizie BNR a fost luata in conditii fara precedent

In timpuri fara asemanare cu nimic, Banca Centrala este obligata sa ia masuri pe potriva. Deciziile .

Decizia istorica BNR pentru toti care au card bancar si carduri la banci

In contextul prabusirii leului si al unei situatii tot mai nesigure din punct de vedere financiar, Banca Nationala a Romaniei a luat o serie de decizii pentru a salva economia Romaniei. Una dintre ele reprezinta o premiera. Mai exact, BNR a decis sa cumpere titluri de stat in lei de pe piata secundara. Aceasta masura .

IONUT DUMITRU, DUPA REDUCEREA DOBANZII CHEIE LA 2%: BNR a luat decizii hotarate, fara precedent

Banca Nationala a Romaniei BNR) a luat decizii hotarate, fara precedent, in conditiile in care si situatia prin care trecem este in premiera, ne-a spus economistul Ionut Dumitru, fost sef al Consiliului Fiscal.

Austria, masura fara precedent. Nu s-a mai intamplat asta de la al Doilea Razboi Mondial

Tara a luat masuri drastice de limitare a infectiei cu noul virus. Astfel incat se va folosi de mai multe resurse pentru a putea face fata la aceasta perioada. Austria, masura fara precedent in Austria, rezervistii vor fi mobilizati pentru limitarea epidemiei cu noul virus. Acestia vor ajuta si ei la oprirea pandemiei. Ultima data .

Rusii trimit armata in Italia. Planul lui Putin care poate rezolva criza fara precedent din Peninsula

Potrivit FT, armata rusa va trimite echipament si personal in Italia pentru a ajuta tara sa opreasca raspandirea noului coronavirus in teritoriu, Giuseppe Conte, premierul italian, i-a cerut ajutorul presedintelui rus, Vladimir Putin, in weekendul care a trecut. Rusii trimit armata in Italia. Planul lui Putin care poate rezolva criza fara precedent din Peninsula Sambata .

Germania adopta un plan de salvare fara precedent de la Al Doilea Razboi Mondial incoace

Germania intentioneaza sa adopte luni un plan de salvare si ajutorare economica fara precedent in ultimii 75 de ani, pentru a contracara criza provocata de pandemia de coronavirus, relateaza Mediafax citand AFP.

Digi 24, moment fara precedent. Ce s-a intamplat in timpul declaratiilor lui Raed Arafat, la MAI

Aseara a avut loc o declaratie de presa la sediul MAI, sustinuta de ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela si de secretarii de stat Bogdan Despescu si Raed Arafat, in care s-au anuntat noile masuri luate de Comitetul special pentru Situatii de Urgenta, sub forma unor Ordonante Militare. Declaratiile au fost difuzate de majoritatea posturilor .

Un fermier din Valcea da un adevarat exemplu. Cum a decis sa isi ajute semenii in plina criza fara precedent

Gest impresionant al unui fermier din Valcea. Barbatul sare in ajutorul tuturor persoanelor sau institutiilor care au nevoie si isi doneaza toata productia de ceapa pe care o are. La scurt timp dupa ce a facut anuntul pe pagina sa de facebook, zeci de oameni l-au contactat si i-au cerut sa-i aprovizioneze. Chiar si o .

Anunt important pentru toti romanii. Ce se intampla cu pietele agroalimentare dupa ultimele restrictii

Decizie de ultima ora a Asociatiei Administratorilor de Piete din Romania! Multi dintre romani au dat navala in piete si supermarketuri de frica unei viitoare crize de produse, motiv pentru care sefii pietelor au transmis un anunt de interes public pentru a-i linisti pe cetateni: pietele agroalimentare vor fi in continuare deschise, iar oamenii vor .

CORONAVIRUS |Presedintele Frantei: Va fi o criza financiara fara precedent

Emmanuel Macron a avertizat ca urmeaza o criza financiara fara precedent, declansata de raspandirea noului coronavirus la nivel mondial. Valul a sosit. Puterile publice si medicii gestioneaza urgenta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )