Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anunt important pentru toti romanii. Ce se intampla cu pietele agroalimentare dupa ultimele restrictii

Playtech Playtech,
Anunt important pentru toti romanii. Ce se intampla cu pietele agroalimentare dupa ultimele restrictii

Decizie de ultima ora a Asociatiei Administratorilor de Piete din Romania! Multi dintre romani au dat navala in piete si supermarketuri de frica unei viitoare crize de produse, motiv pentru care sefii pietelor au transmis un anunt de interes public pentru a-i linisti pe cetateni: pietele agroalimentare vor fi in continuare deschise, iar oamenii vor . continuă pe Playtech

Klaus Iohannis, mesaj pentru toti romanii. Ce se intampla cu batranii zilele acestea

Klaus Iohannis a vorbit astazi intr-o conferinta de presa. Le recomanda indeosebi batranilor sa stea in casa si sa nu se expuna pandemiei cu coronavirus. Klaus Iohannis, mesaj pentru toti romanii Klaus Iohannis a vorbit despre marurile care vor fi luate in Romania, in plina pandemie de coronavirus. Sa depasim cu bine aceasta criza in .

Mesajul Orange, Vodafone pentru toti romanii e afisat direct pe telefonul tau

Orange si Vodafone s-au mobilizat ca sa le transmita un singur mesaj romanilor: Stam acasa. in aceste vremuri dificile, e un mesaj care poate duce la salvarea de vieti. in seara de 20.

BNR, anunt important despre ROBOR. Ce se intampla cu indicele de care depinde rata romanilor la banci

BNR a facut un anunt important despre ROBOR. Ce se intampla cu indicele de care depinde rata romanilor la banci, in aceasta perioada tulbure. BNR, anunt despre ROBOR. Ce se intampla cu indicele? Romanian Interbank Offered Rate ROBOR) este un indicator important de referinta pentru calculul dobanzilor creditelor luate in lei. Cu ajutorul lui, bancile .

Pietele agroalimentare raman deschise si dupa intrarea in vigoare a celei de-a doua ordonante militare

Asociatia Administratorilor de Piete din Romania a luat decizia de a tine deschise pietele agroalimentare, dupa intrarea in vigoare a Ordonantei Militare nr.

Se ingheata sau nu anul scolar? Monica Anisie, anunt pentru toti parintii din Romania

Daca VicepremierulRaluca Turcan vine cu 3, posibile, scenarii, in ceea ce priveste anul scolar in Romania despre care a vorbit intr-un interviu recent acordat celor de la RFI, Ministrul Educatiei, Monica Anisie declara ca nu s-a luat in calcul varianta inghetarii anului scolar. Se ingheata sau nu anul scolar Saptamana trecuta, marti 17 martie, Monica .

Gabriela Firea, anunt de ultima ora pentru toti cetatenii. Cati oameni se afla pana in acest moment in carantina si izolare

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat joi seara numarul total de persoane care se afla in carantina si izolare. Potrivit acesteia, 550 de persoane sunt in carantina in BucurestiIlfov, iar in izolare 3. Vestea buna este ca a fost gasit un hotel care sa gazduiasca medicii si asistentele de la Spitalul Victor Babes, pentru a .

Toti romanii de la bloc trebuie sa stie asta. Cum platesti rapid si usor intretinerea fara sa iei contact cu administratorul, ori cu alti vecini

Plata intretinerii se poate dovedi o provocare daca lucrezi de dimineata pana noaptea tarziu si nu te nimeresti acasa in zilele destinate platii obligatiilor, dar mai cu seama in aceasta perioada, cand atingerile raman doar pentru colegii de apartament. Si cum faci sa platesti fara sa respiri acelasi aer cu administratorul sau cu alti vecini? .

Laurentiu Reghecampf, veste buna pentru toti fanii FCSB: Vreau sa revin

Aflat in Emiratele Arabe Unite, unde o pregateste pe Al-Wasl, Laurentiu Reghecampf vine cu o veste buna pentru toti fanii FCSB. Antrenorul a anuntat ca vrea sa revina la formatia alaturi de care a cucerit doua titluri si o Supercupa a Romaniei. Laurentiu Reghecampf, veste buna pentru toti fanii FCSB: Vreau sa revin Nu doar .

Decizia istorica BNR pentru toti care au card bancar si carduri la banci

In contextul prabusirii leului si al unei situatii tot mai nesigure din punct de vedere financiar, Banca Nationala a Romaniei a luat o serie de decizii pentru a salva economia Romaniei. Una dintre ele reprezinta o premiera. Mai exact, BNR a decis sa cumpere titluri de stat in lei de pe piata secundara. Aceasta masura .

Antena 1 si-a suspendat o emisiune, pe ultima suta de metri. Anunt de ultima ora

O emisiune foarte placuta de public, in special de doamne, revine pe micile ecrane! Noua moderatoare a show-ului a oferit chiar ea detalii picante despre ceea ce vor urma fanii sa vada. UPDATE 15:30: Sefii Antena 1 au anuntat acum ca show-ul Mireasa nu va mai avea premiera maine, desi chiar dimineata fusese anuntat debutul, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )