Libnet.ro
UNICEF

01:05

BNR a facut anuntul momentului: romanii care au card si cont bancar trebuie sa afle

Playtech Playtech,
BNR a facut anuntul momentului: romanii care au card si cont bancar trebuie sa afle

Banca Nationala a Romaniei a venit cu un anunt important pe final de vara. E un anunt de avut in vedere de catre toti romanii care au card bancar. Conform anuntului BNR, numarul total de. continuă pe Playtech

Ludovic Orban a facut anuntul pe care nu voiau sa-l auda romanii. Ce se intampla cu Starea de Alerta

Ludovic Orban vine un nou anunt pentru romani! Ce se va intampla cu Starea de Alerta? Romanii se temeau de aceasta noua decizie a oficialilor. Ludovic Orban, anunt despre Starea de Alerta Premierul Ludovic Orban a venit cu noi precizari despre starea in care vom regasi Romania in perioada ce urmeaza. Din pacate pentru romanii .

Romanii vor primi bani mai multi pentru mai putina munca. Ministrul Muncii a facut anuntul acum

Sunt bani mai multi pentru un timp mai scurt de lucru. Aceasta este masura care a fost anuntata de catre ministrul Muncii, Violeta Alexandru. Romanii vor primi bani mai multi pentru mai putina munca Ministrul Muncii a precizat faptul ca angajatul va avea un salariu de 8,5% muncind doar 50 de ore din timpul de .

Renunta la TV dupa 10 ani! Prezentatoarea a facut anuntul chiar azi: Nu-mi pare rau absolut deloc

O celebra prezentatoare TV renunta la televiziune dupa 10 ani. Gentiana Coman a facut anuntul chiar astazi. A renuntat la televiziune dupa 10 ani! Prezentatoarea a facut anuntul: 120237;120270;-120262;120258; 120265;120250;120267;120254; 120267;a120270; 120250;120251;120268;120264;120261;120270;120269; 120253;120254;120261;120264;120252; Gentiana Coman, prezentatoarea de stiri de la B1 a decis sa se retraga din televiziune, dupa o cariera de 10 ani. Gentiana Coman, .

10.000 de lei recompensa pentru donatii de plasma. Omul de afaceri a facut anuntul

Un om de afaceri din Caras-Severin ofera o recompensa in valoare de 10. 000 de lei pentru persoana care este dispusa sa doneze plasma pentru un pacient cu Covid-19. Din pacate, este vorba despre un barbat care se afla in stare grava. Recompensa de 10. 000 de lei pentru un donator de plasma Romeo Dunca, candidat din .

Germania a facut anuntul crunt. Angela Merkel a dat vestea devastatoare: Romania este vizata

Cancelarul german Angela Merkel ii pregateste pe germani pentru provocarile din toamna viitoare, iar situatia de urgenta pandemica si criza economica sunt doua scenarii care trebuie analizate in comun si trebuie confruntate ca o singura provocare, pana la gasirea unui vaccin atat pentru cele mai importante probleme care prind Germania cat si Europa. Acesta este .

Cum afli daca iti lipsesc ani de vechime. Casa Nationala de Pensii Publice a facut anuntul acum

Vesti bune pentru viitorii pensionari! Casa Nationala de Pensii Publice a facut anuntul: cum afli daca iti lipsesc ani de vechime fara sa te deplasezi la sediu. Anunt important: asa poti afla simplu daca isi lipsesc ani de vechime in prag de pensionare, angajatii doresc sa stie ce vechime in munca au. Putini sunt, insa, .

Gabriela Firea a facut anuntul acum! Ce se intampla cu Podul Ciurel: in premiera

Gabriela Firea, Primarul general al Capitalei, a anuntat ca Podul Ciurel este aproape gata si urmeaza a fi dat in folosinta pana la inceputul anului scolar: Acum avem un pod foarte frumos, european, a spus Gabriela Firea. Gabriela Firea a facut anuntul acum! in premiera, facem legatura intre Nordul si Sudul Capitalei, prin santierele deschise .

Se inchid granitele Ungariei de la 1 septembrie. Seful de cabinet al lui V. Orban a facut anuntul azi

Vecinii unguri isi vor inchide granitele pentru straini incepand cu 1 septembrie pentru a limita cresterea numarului de infectari cu coronavirus, De asemenea, cetatenii ungurii care se vor intoarce in tara din strainatate vor trebui sa intre in carantina, a anuntat vineri seful de cabinet al premierului Viktor Orban, citat de Reuters. Granitele se inchid .

Schimbare majora in serialul VLAD! Pro TV tocmai a facut anuntul. Ce se intampla cu distributia curenta

Vesti extraordinare pentru fanii serialului Vlad, de la Pro TV! Celebrul serial va reveni pe micul ecran din data de 14 septembrie, iar razbunarea protagonistului ii va tine pe admiratori din nou in fata televizoarelor. Schimbare majora in serialul VLAD! Pro TV tocmai a facut anuntul Linia dintre bine si rau de vine tot mai .

De maine se dau 1.000 de euro pentru bucuresteni. E oficial, Gabriela Firea a facut anuntul

In urma cu trei saptamani, Primarul General al Capitalei anunta demararea unui nou proiect ce-i viza direct pe pacientii din Bucuresti vindecati de COVID-19 si posibilii donatori de plasma pentru alti pacienti infectati. De maine se dau 1. 000 de euro pentru bucuresteni Conform proiectului, Gabriela Firea anunta ca se pun la bataie 1. 000 de euro .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )