Libnet.ro
UNICEF

07:46

Gabriela Firea a facut anuntul acum! Ce se intampla cu Podul Ciurel: in premiera

Playtech Playtech,
Gabriela Firea a facut anuntul acum! Ce se intampla cu Podul Ciurel: in premiera

Gabriela Firea, Primarul general al Capitalei, a anuntat ca Podul Ciurel este aproape gata si urmeaza a fi dat in folosinta pana la inceputul anului scolar: Acum avem un pod foarte frumos, european, a spus Gabriela Firea. Gabriela Firea a facut anuntul acum! in premiera, facem legatura intre Nordul si Sudul Capitalei, prin santierele deschise . continuă pe Playtech

Cum afli daca iti lipsesc ani de vechime. Casa Nationala de Pensii Publice a facut anuntul acum

Vesti bune pentru viitorii pensionari! Casa Nationala de Pensii Publice a facut anuntul: cum afli daca iti lipsesc ani de vechime fara sa te deplasezi la sediu. Anunt important: asa poti afla simplu daca isi lipsesc ani de vechime in prag de pensionare, angajatii doresc sa stie ce vechime in munca au. Putini sunt, insa, .

Romanii vor primi bani mai multi pentru mai putina munca. Ministrul Muncii a facut anuntul acum

Sunt bani mai multi pentru un timp mai scurt de lucru. Aceasta este masura care a fost anuntata de catre ministrul Muncii, Violeta Alexandru. Romanii vor primi bani mai multi pentru mai putina munca Ministrul Muncii a precizat faptul ca angajatul va avea un salariu de 8,5% muncind doar 50 de ore din timpul de .

Lidl a facut anuntul: se intampla in toate magazinele din Romania. Clientii pot face acum asta

Lidl Romania a venit cu un anunt important pentru toti clientii din Romania. Mai sunt cateva zile in care se intampla asta in magazine. Pentru sezonul de toamna, cand e preconizata.

Digi |RCS-RDS tocmai a facut anuntul: se intampla cu facturile clientilor

Digi |RCS-RDS a venit cu o veste excelenta. Dupa ce-a introdus factura pe WhatsApp, compania ofera acum o solutie pentru plata. Grupul a recuperat semnificativ cand vine vorba de digitalizare.

O noua linie de autobuz in Capitala! Primarul Gabriela Firea a facut marele anunt

Primarul Capitalei, Gabriela Firea a anuntat pe Facebook infiintarea unei noi linii de autobuz in cartierul Aparatotii Patriei. Autobuzul va avea indicativul 241 si va circula intre Sos. Berceni Bd. Metalurgiei Str. Turnu Magurele.

Firea: Podul Ciurel este aproape gata in acest moment. Acum avem un pod foarte frumos, european, care va fi dat in circulatie in momentul in care incep si scolile

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, anunta ca Podul Ciurel este aproape gata si va fi dat in folosinta pana la inceputul anului scolar. Acum avem un pod foarte frumos, european, spune Firea.

FIREA: Podul Ciurel este aproape gata in acest moment

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, anunta ca Podul Ciurel este aproape gata si va fi dat in folosinta pana la inceputul anului scolar. Acum avem un pod foarte frumos, european, spune Firea, conform news. ro.

Veste buna pentru bucuresteni! Gabriela Firea a anuntat ca Podul Ciurel este gata

Veste buna pentru bucuresteni! Primaria Capitalei a anuntat ca Podul Ciurel este gata si va fi deschis circulatiei in primele zile ale lunii septembrie, in asa fel incat odata cu inceperea scolii, sa nu se mai produca ambuteiaje in zona.

Schimbare majora in serialul VLAD! Pro TV tocmai a facut anuntul. Ce se intampla cu distributia curenta

Vesti extraordinare pentru fanii serialului Vlad, de la Pro TV! Celebrul serial va reveni pe micul ecran din data de 14 septembrie, iar razbunarea protagonistului ii va tine pe admiratori din nou in fata televizoarelor. Schimbare majora in serialul VLAD! Pro TV tocmai a facut anuntul Linia dintre bine si rau de vine tot mai .

Nicusor Dan o acuza pe Gabriela Firea ca se pregateste sa distribuie masti cu insemnele sale electorale in scoli

Candidatul principalelor partide de dreapta pentru Primaria Capitalei, Nicusor Dan, o acuza pe candidata PSD, Gabriela Firea, de faptul ca se pregateste sa distribuie in scoli, prin intermediul unor functionari publici, masti de protectie care poarta insemnele electorale ale candidatului PSD. Dan spune ca Firea incalca astfel trei legi, el catalogand acest gest drept josnicie politica, conform news. ro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )