Libnet.ro
UNICEF

08:15

Romanii vor primi bani mai multi pentru mai putina munca. Ministrul Muncii a facut anuntul acum

Playtech Playtech,
Romanii vor primi bani mai multi pentru mai putina munca. Ministrul Muncii a facut anuntul acum

Sunt bani mai multi pentru un timp mai scurt de lucru. Aceasta este masura care a fost anuntata de catre ministrul Muncii, Violeta Alexandru. Romanii vor primi bani mai multi pentru mai putina munca Ministrul Muncii a precizat faptul ca angajatul va avea un salariu de 8,5% muncind doar 50 de ore din timpul de . continuă pe Playtech

Elevii care au incheiat examenele nationale cu nota 10 vor primi bani de la Guvern

Elevii care au terminat examenele nationale din sesiunea iunie-iulie 2020 cu nota 10 vor primi bani de la Guvern. Absolventii ciclului gimnazial vor primi 1. 000 de lei iar cei de liceu cate 3. 000 de lei, pentru faptul ca au reusit sa obtina 10 pe linie.

ALEXE: Romanii care cumpara bautura la PET si sticla vor primi bani inapoi daca returneaza recipientul

Romanii care cumpara bauturi la PET vor primi o suma de bani inapoi daca returneaza recipientul in magazin, incepand de anul viitor, a declarat, azi, ministrul Mediului, Costel Alexe, in cadrul unui eveniment de profil, conform Agerpres.

CORONAVIRUS |Parintii vor primi zile libere platite pentru a sta acasa cu copiii daca scolile se inchid: Guvernul a adoptat ordonanta de urgenta

Ordonanta de urgenta prin care parintii primesc zile libere pentru a sta acasa cu copiii, in cazul in care scolile se inchid din cauza inmultirii cazurilor de coronavirus, a fost adoptata de Guvern. Actul no.

Bani de la Guvern pentru elevii de nota 10. Ce suma vor primi

Elevii care au luat nota 10 la examenele nationale din sesiunea iunie - iulie 2020 vor fi recompensati de Guvernul Romaniei. Absolventii de gimnaziu vor primi cate 1000 de lei, iar cei de liceu 3. 000 de lei, pentru.

MINISTERUL EDUCATIEI: Peste 1.200 de elevi care au obtinut media 10 la examenele nationale vor primi stimulente financiare

Peste 1. 200 de elevi care au obtinut media generala 10 la examenele nationale din sesiunea iunie-iulie a acestui an vor primi stimulente financiare, in urma unei hotarari adoptate, joi, de Guvern. Cei care au luat Evaluarea Nationala cu 10 vor primi cate 1. 000 de lei, iar candidatii care au avut media 10 la Bacalaureat - cate 3. 000 de lei, scrie News. ro.

Peste 1.200 de elevi care au incheiat cu media generala 10 examenele nationale din sesiunea iunie-iulie vor primi stimulente financiare

Peste 1. 200 de elevi care au obtinut media generala 10 la examenele nationale din sesiunea iunie-iulie a acestui an vor primi stimulente financiare, in urma unei hotarari adoptate, joi, de Guvern. Cei care au luat Evaluarea Nationala cu 10 vor primi cate 1. 000 de lei, iar candidatii care au avut media 10 la Bacalaureat - cate 3. 000 de lei.

FLORIN CITU: Parlamentarii vor primi lunar toate datele referitoare la executia bugetara si situatia finantelor publice

Senatorii si deputatii vor primi lunar toate datele importante referitoare la executia bugetara si situatia finantelor publice, a anuntat, joi, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, citat de Agerpres.

FOTO NO COMMENT Pe bulevardul Regina Elisabeta, unde are Primaria Capitalei sediul, stau de cateva luni mai multi copaci uscati Situatie similara si pe Kiseleff

In ultimele luni, mai multi arbori de pe bd. Regina Elisabeta, care au fost toaletati, s-au uscat si desi sunt in aceasta stare de cateva luni, nu a venit nimeni sa-i indeparteze. Este adevarat, plantarile de arbori se fac primavara si toamna, deci copacii noi nu puteau fi plantati in timpul verii, insa macar puteau fi indepartati cei uscati, din motive de siguranta, dar si din motive estetice.

Ministrul Sanatatii: Urmeaza o luna cu mai multi factori care pot duce la o crestere a numarului de cazuri coronavirus Va fi evaluata capacitatea spitalelor de pediatrie de a primi copii cu COVID-19

Urmeaza o perioada in care autoritatile se asteapta la o crestere a numarului de cazuri de coronavirus, iar in acest context este evaluata capacitatea spitalelor de a face fata unei astfel de situatii, a declarat vineri ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. El spune ca va fi evaluata inclusiv capacitatea spitalelor de pediatrie de a primi si trata pacienti cu COVID-19, in contextul in care incepe anul scolar si este posibila o transmitere mai mare in randul copiilor.

Taxa pe prostie care s-a platit in tara. Toti romanii au dat bani in ultimii ani. Anuntul fara precedent

Anunt fara precedent! Romanii au platit peste doua miliarde de euro sub forma de taxa pe prostie. Pe ce au dat atatia bani?! Taxa pe prostie platita de romani pentru nimic Lucian Bode, Ministrul Transporturilor, a facut un anunt incredibil, la Digi 24. Acesta a explicat cum a platit Romania peste doua miliarde de euro .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,288 seconds )