Libnet.ro
UNICEF

01:05

BNR insista pe o mai buna structura a bugetului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BNR insista pe o mai buna structura a bugetului

Banca Nationala a Romaniei BNR) insista pe o structura mai buna a bugetului, respectiv o pondere mai mare a cheltuielilor pentru investitii, a declarat, astazi, Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Centrale, intr-o conferinta de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Cristina Neagu, votata de fanii handbalului drept cea mai buna jucatoare din lume

Noua distinctie pentru Cristina Neagu! De trei premiata ca cea mai buna jucatoare din lume, de 5 cea mai buna din Romania, acum aceasta a fost votata drept cea mai buna jucatoare din lume intr-o.

Ianuarie, cea mai buna luna in care sa cumperi vacante. Preturi cu pana la 60% mai mici

Inceputul anului este cea mai buna perioada pentru cumpararea unui bilet de avion sau a unui city-break. Preturile incep de la 16 euro/persoana pentru un bilet de avion spre o destinatie europeana si de la 109 euro/persoana pentru un city-break de trei.

Banca Nationala decide daca majoreaza dobanda cheie. Bloomberg: BNR se apropie de prima majorare a dobanzii din ultimul deceniu

Consiliul de administratie pe probleme de politica monetara al Bancii Nationale a Romaniei BNR) se reuneste luni intr-o sedinta pentru a lua o decizie de politica monetara. Astfel, Romania se apropie de prima sa majorare a ratei dobanzii in aproape un deceniu, pe masura ce inflatia se inrautateste si economia tarii se extinde cu un ritm dintre cele mai rapide de pe continent, scrie Bloomberg.

Top 10 vacante ieftine in 2018. Care e cea mai buna perioada in care sa calatoresti

Esti deja cu gandul la vacanta? Kayak, motorul de cautare pentru bilete ieftine de avion a alcatuit o lista cu cele mai populare destinatii in 2018. Clasamentul include orasele pe care s-a inregistrat cea mai mare cautare in perioada martie 2017 -.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )