Libnet.ro
UNICEF

00:06

Ianuarie, cea mai buna luna in care sa cumperi vacante. Preturi cu pana la 60% mai mici

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ianuarie, cea mai buna luna in care sa cumperi vacante. Preturi cu pana la 60% mai mici

Inceputul anului este cea mai buna perioada pentru cumpararea unui bilet de avion sau a unui city-break. Preturile incep de la 16 euro/persoana pentru un bilet de avion spre o destinatie europeana si de la 109 euro/persoana pentru un city-break de trei. continuă pe Wall-Street Ro

Top 10 vacante ieftine in 2018. Care e cea mai buna perioada in care sa calatoresti

Esti deja cu gandul la vacanta? Kayak, motorul de cautare pentru bilete ieftine de avion a alcatuit o lista cu cele mai populare destinatii in 2018. Clasamentul include orasele pe care s-a inregistrat cea mai mare cautare in perioada martie 2017 -.

Cristina Neagu, votata de fanii handbalului drept cea mai buna jucatoare din lume

Noua distinctie pentru Cristina Neagu! De trei premiata ca cea mai buna jucatoare din lume, de 5 cea mai buna din Romania, acum aceasta a fost votata drept cea mai buna jucatoare din lume intr-o.

SFANTUL ION, 7 ianuarie. Cea mai puternica rugaciune! Te apara de rele si iti aduce liniste in casa

SFANTUL ION, 7 ianuarie. Crestinii ortodocsi de pretutindeni sarbatoresc in fiecare an, in data de 7 ianuarie, Soborul Sfantului Ioan Botezatorul, fiul Elisabetei si al preotului.

Cea mai buna reteta de ciorba de burta. Ce ingredient este vital

Mod de preparare Se curata morcovul si radacina de patrunjel de coaja,se spala si se dau prin razatoarea fina. Se spala bine burta feliata apoi se pune la fiert in cca 2,5 l apa. Se pune.

Aceasta este cea mai sigura metoda pentru dezghetarea carnii. Bacteriile nu se vor dezvolta daca tii cont de un singur lucru

Cea mai buna metoda pentru a dezgheta carnea este sa o scoateti din congelator si sa o lasati in frigider. in acest mod va sta la o temperatura constanta, potrivita, iar bacteriile nu vor putea.

Cat economisesc turistii care-si cumpara vacante in luna ianuarie. Care sunt cele mai populare destinatii

Luna ianuarie este cea mai buna luna din an pentru achizitionarea unui bilet de avion sau a unui city break, sustin specialistii, argumentand ca, indiferent de perioada de calatorie dorita, pretul mediu la city break-uri este cu pana la 60% mai mic pentru o vacanta si cu pana la 50% mai mic pentru bilete de avion, decat daca ar fi cumparate in primavara.

Raluca Tintoiu, fosta sefa a NN Pensii, compania care a primit cea mai mare amenda din istoria ASF, a dat in judecata autoritatea de supraveghere/Cat de grava este sanctiunea primita de fosta sefa a NN Pensii

Raluca Tintoiu, fosta sefa a NN Pensii, compania care a primit cea mai mare amenda din istoria Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) pentru ca si-a avertizat clientii cu privire la discutiile publice privind o posibila nationalizare a fondurilor de pensii private, a dat in judecata autoritatea, in luna decembrie a anului trecut, potrivit datelor de pe portalul instantelor de judecata. In aprilie 2017, ASF a sanctionat NN Pensii cu o amenda istorica de 750. 000 lei, iar Ralucai Tintoiu i-a retras autorizatia de director general si i-a aplicat o amenda de 100. 000 lei, dupa ce liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus ca ASF ar trebui sa actioneze foarte dur. Surse HotNews. ro, despre gravitatea sanctiunii ASF in cazul Ralucai Tintoiu: Retragerea autorizatiei de director general este o sanctiune care ii face practic imposibila angajarea pe o pozitie de varf in sectorul financiar, unde toate aceste pozitii sunt autorizate fie de ASF, fie de BNR, fie de alte autoritati in alte tari. O sanctiune de acest tip, care are o durata de 10 ani reprezinta o bila neagra, este ca si cum ar fi un paria pentru industria financiara si nu doar in Romania, ci in toate celelalte tari UE. Cariera ei este complet incheiata din cauza acestei sanctiuni'.

BNR insista pe o mai buna structura a bugetului

Banca Nationala a Romaniei BNR) insista pe o structura mai buna a bugetului, respectiv o pondere mai mare a cheltuielilor pentru investitii, a declarat, astazi, Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Centrale, intr-o conferinta de presa.

Orasul care s-a topit duminica, in cea mai fierbinte zi inregistrata din 1939

Sydney s-a topit duminica, in cea mai fierbinte zi inregistrata din 1939, temperaturile in unele parti ale orasului ajungand la niveluri caniculare de 47,3 grade Celsius, informeaza DPA,.

Cum se vede din spatiu ciclonul-bomba care loveste SUA. E cea mai intensa furtuna din ultimii 40 de ani!

O furtuna extrem de puternica loveste in prezent estul Statelor Unite cu viscol extrem de puternic. Este considerata cea mai intensa furtuna din regiune din ultimii 40 de ani, conform meteorologului Eric.

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2412 seconds )