Libnet.ro
UNICEF

00:07

Top 10 vacante ieftine in 2018. Care e cea mai buna perioada in care sa calatoresti

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Top 10 vacante ieftine in 2018. Care e cea mai buna perioada in care sa calatoresti

Esti deja cu gandul la vacanta? Kayak, motorul de cautare pentru bilete ieftine de avion a alcatuit o lista cu cele mai populare destinatii in 2018. Clasamentul include orasele pe care s-a inregistrat cea mai mare cautare in perioada martie 2017 -. continuă pe Wall-Street Ro

Care sunt motivele pentru care cea mai frumoasa partie de schi din Romania ramane inchisa

Peste 60 de administratori de pensiuni din Voineasa Valcea) au protestat la primaria Voineasa, nemultumiti ca una dintre cele mai mari investitii guvernamentale, partia de schi Transalpina Ski Resort,.

Top 10 carti de afaceri care iti vor asigura un 2018 mai eficient si mai productiv

Cititul este unul dintre obiceiurile primare ale oamenilor de succes, precum miliardarii Warren Buffett sau Bill Gates. Totodata, dovezile stiintifice indica faptul ca cititul este o modalitate de imbunatatire semnificativa a factorilor de sanatate,.

Pretul aurului inregistreaza cea mai lunga perioada de crestere din ultimii sase ani si jumatate

Aurul a inceput anul 2018 de pe o pozitie favorabila, fiind tranzactionat marti in crestere pentru a opta sedinta consecutiv, cea mai lunga perioada ascendenta consemnata de la jumatatea anului 2011, transmite Bloomberg, citat de news. ro.

SCRIITORII PREFERATI de hotii romani. Iata care este CEA MAI FURATA CARTE din librarii in 2017! NIMENI nu se astepta la asta

Desi romanul nu prea mai citeste in ultima vreme, totusi, mai gasim si hoti care iubesc cultura. Volumul 444 de fragmente memorabile ale lui Neagu Djuvara a fost cea mai furata carte din Li.

Vremea va fi in general inchisa si vor cadea precipitatii in cea mai mare parte a tarii. Vezi prognoza meteo pentru zilele urmatoare

Vremea va fi in general inchisa si vor cadea precipitatii in cea mai mare parte a tarii, exceptand Dobrogea, unde se vor semnala pe spatii restranse. Acestea vor fi sub forma de.

Tanara care sufera de sindromul varcolacului, detinatoarea titlului de Cea mai urata fata din lume, s-a casatorit FOTO

Adolescenta care a primit titlul de Cea mai urata fata din lume, pentru ca avea fata plina de par, a dezvaluit ca s-a casatorit cu dragostea vietii ei. Aceasta si-a schimbat infatisarea, aratand lumii cum ar arata daca nu ar suferi de sindromul varcolacului.

Cea mai scumpa vodca din lume a fost furata. Cat valoreaza

Politia din Danemarca a declansat o ancheta dupa furtul unei sticle de vodca despre care se spune ca ar fi cea mai scumpa din lume, valorand circa 1. 3 milioane de dolari. Sticla, facuta din aur si.

Scriitorii preferati de hoti. Cea mai furata carte din librarii in 2017

Desi romanul nu prea mai citeste in ultima vreme, totusi, mai gasim si hoti care iubesc cultura. Volumul 444 de fragmente memorabile ale lui Neagu Djuvara a fost cea mai furata carte din Li.

Minivacanta de Revelion, in siguranta. S-a inregistrat cea mai scazuta rata a infractionalitatii din ultimii 5 ani

IPJ Calarasi a luat masuri suplimentare in perioada trecerii dintre ani, astfel ca a fost inregistrata cea mai mica infractionalitate din ultimii cinci ani, precum si o scadere a infractiunilor contra patrimoniului. Totodata, nu au fost sesizate evenimente cu impact asupra sigurantei cetatenilor.

BVB a inregistrat cea mai mare capitalizare din istorie, dar schimburile zilnice sunt inca sub 2007

Capitalizarea Bursei de Valori Bucuresti a fost de circa 164,4 de miliarde de lei 35,28 miliarde de euro), la finalul anului 2017, cea mai mare din istoria bursei, potrivit datelor comunicate de BVB vezi tabel).

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )