Libnet.ro
UNICEF

22:15

BNR majoreaza dobanda cheie in prima sedinta a anului

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
BNR majoreaza dobanda cheie in prima sedinta a anului

Banca Nationala a Romaniei a majorat dobanda de politica monetara cu 0,25 de puncte de baza, la 2% pe an, de la 1,75% pe an in sedinta Consiliului de Administratie de luni. Este prima decizie de modificare a dobanzii cheie adoptata de CA al BNR din mai. continuă pe Wall-Street Ro

Banca Nationala decide daca majoreaza dobanda cheie. Bloomberg: BNR se apropie de prima majorare a dobanzii din ultimul deceniu

Consiliul de administratie pe probleme de politica monetara al Bancii Nationale a Romaniei BNR) se reuneste luni intr-o sedinta pentru a lua o decizie de politica monetara. Astfel, Romania se apropie de prima sa majorare a ratei dobanzii in aproape un deceniu, pe masura ce inflatia se inrautateste si economia tarii se extinde cu un ritm dintre cele mai rapide de pe continent, scrie Bloomberg.

BNR majoreaza rata dobanzii de politica monetara la 2 la suta pe an

Banca Nationala a Romaniei a decis luni majorarea ratei dobanzii de politica monetara de la 1. 75 la suta pe an la 2. 00 la suta pe an, incepand cu data de 9 ianuarie 2018. in.

Liderii PSD se reunesc in prima sedinta din acest an

Liderii PSD se reunesc, astazi, in prima sedinta din acest an, printre subiectele care ar putea fi discutate in Comitetul Executiv National fiind restructurarea Guvernului, convocarea unui congres extraordinar si modificarea Statutului PSD.

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2069 seconds )