Libnet.ro
UNICEF

01:05

BNS organizeaza proteste in Piata Victoriei pe 12 decembrie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BNS organizeaza proteste in Piata Victoriei pe 12 decembrie

Sindicalistii Blocului Natioanal Sincical BNS) vor organiza, in 12 decembrie, un miting de protest fata de masurile impuse de Codul Fiscal, mai ales fata de transferul contributiilor sociale de la angajator la angajat, potrivit News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Noi proteste la usa lui Tudose: Miting de amploare pe 12 decembrie

Sindicatele anunta din nou proteste de amploare in Piata Revolutiei, dar si in fata Guvernului. Mitingul va fi organizat pe 12 decembrie. La proteste vor participa si cateva sute de angajati.

Florentin Pandele, sotul Gabrielei Firea, le cere parlamentarilor sa nu sustina bugetul pe 2018 adoptat de Guvern si ameninta ca va protesta in Piata Victoriei

Florentin Pandele, primarul orasului Voluntari si sotul Gabrielei Firea, a lansat un apel catre toti primarii din Romania, carora le cere sa foloseasca toate parghiile legale pentru a convinge parlamentarii sa nu sustina proiectul de buget pe 2018 adoptat miercuri de Guvern, amenintand ca, in caz contrar, va iesi la proteste in Piata Victoriei. Fara Gabriela Firea, care trebuie sa ramana acasa, cu cei mici.

Florentin Pandele cere tuturor primarilor sa convinga parlamentarii sa nu sustina bugetul pe 2018 si ameninta ca va protesta in Piata Victoriei

Florentin Pandele, primarul Voluntarului si sotul Gabrielei Firea, a lansat un apel catre toti primarii din Romania, carora le cere sa foloseasca toate parghiile legale pentru a convinge parlamentarii sa nu sustina proiectul de buget pe 2018, amenintand ca, in caz contrar, ar putea sa iasa la proteste in Piata Victoriei.

Consilierii USR au convocat sedinta extraordinara de Consiliu a cere explicatii Gabrielei Firea despre targul din Piata Victoriei. Sedinta nu s-a tinut pentru ca au absentat consilierii PSD

Consilierii USR au convocat vineri o sedinta extraordinara de Consiliu General. Alesii locali cer primarului general, Gabriela Firea, sa explice cum a decis organizarea tragului de Craciun din Piata Victoriei si sa furnizeze toate documentele aferente. In plus, USR a propus un proiect de hotarare prin care Piata Victoriei sa fie rezervata pentru manifestari civice si sindicale. 14: Sedinta nu s-a tinut din lipsa de cvorum: consilierii majoritatii PSD-ALDE au absentat.

Sedinta extraordinara a CGMB, vineri, pentru explicatii ale primarului Capitalei privind organizarea targului de sarbatori in Piata Victoriei

Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB) se va intruni vineri, intr-o sedinta extraordinara, pentru a clarifica situatia organizarii unui targ de sarbatori in Piata Victoriei si a modului in care a fost luata aceasta decizie. De asemenea, va fi dezbatut proiectul de hotarare initiat de grupul USR, prin care se propune ca Piata Victoriei sa fie spatiu rezervat protestelor.

Gabriela Firea va clarifica situatia organizarii targului de sarbatori din Piata Victoriei

Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB) se va intruni astazi, intr-o sedinta extraordinara, pentru a clarifica situatia organizarii unui targ de sarbatori in Piata Victoriei si a modului in care a fost luata aceasta decizie. De asemenea, va fi dezbatut proiectul de hotarare initiat de grupul USR, prin care se propune ca Piata Victoriei sa fie spatiu rezervat protestelor, conform News. ro.

Sedinta CGMB in care Firea ar fi trebuit sa dea explicatii privind targul de sarbatori in Piata Victoriei, anulata. Consilierii puterii au boicotat intrunirea

Sedinta extraordinara a Consiliului General al Capitalei, in care primarul Gabriela Firea ar fi trebuit sa dea explicatii cu privire la organizarea targului de sarbatori in Piata Victoriei, a fost anulata din lipsa de cvorum, in conditiile in care grupurile PSD, ALDE si PMP au boicotat sedinta. Consilierii generali ai USR considera ca absenta grupurilor majoritare este o dovada de lasitate din partea PSD, ALDE si PMP.

Un nou protest este anuntat pentru duminica seara in Piata Victoriei

Un nou protest contra aliantei de la guvernare si a modificarilor la legile justitiei este anuntat pentru duminica seara, incepand cu ora 18. 00, in Piata Victoriei din Bucuresti. Evenimentul creat pe Facebook de noua organizatii este intitulat Ei cu hotii, noi cu totii.

Legatura dintre agresorul batranului de 71 de ani din Piata Victoriei si Traian Basescu

Matei Sandel, cunoscut drept Sandy, a ajuns in atentia opiniei publice dupa ce a avut o altercatie cu un batran in varsta de 71 de ani in Piata Victoriei si l-a.

Ce se intampla cu Piata Victoriei, dupa moartea Regelui Mihai. Anuntul facut de Gabriela Firea

Primarul general, Gabriela Firea, va propune Consiliului General al Municipiului Bucuresti ca Piata Victoriei sa poarte numele Regelui Mihai. A plecat dintre noi, dar.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )