Libnet.ro
UNICEF

22:45

Patru localitati din Arad au intrat in carantina din cauza focarelor de coronavirus

Antena3 Antena3,
Patru localitati din Arad au intrat in carantina din cauza focarelor de coronavirus

Patru localitati din Arad au intrat in carantina din cauza focarelor de COVID-19, in urma deciziei Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Arad. Este vorba despre Gurahont, Bontesti, Seleus si Moroda. Masura a fost confirmata, sambata dimineata, printr-un ordin al Departamentului pentru Situatii de Urgenta. continuă pe Antena3

Patru localitati din Arad au intrat si ele in carantina

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Arad a decis, vineri seara, sa puna in carantina patru localitati in care exista focare de COVID-19, respectiv Gurahont, Bontesti, Seleus si Moroda, iar masura a fost confirmata, azi dimineata, printr-un ordin al Departamentului pentru Situatii de Urgenta, conform Hotnews.

Doua comune din Arges si patru localitati din Arad au intrat in carantina -UPDATE

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Arges a decis, vineri seara, instituirea carantinei in comunele Balilesti si Darmanesti, ca urmare a cresterii numarului cazurilor de COVID-19. Si autoritatile din Arad au dispus plasarea in carantina a patru localitati unde exista focare de infectii.

Doua localitati din Arges au intrat in carantina, dupa ce au crescut alarmant cazurile de COVID-19

Doua localitati din judetul Arges au intrat in caratina, dupa ce au crescut alarmant cazurile de COVID-19. Prefectul Emanuel Soare a declarat sambata ca masura a fost luata in conditiile in care judetul se afla pe un trend crescator al persoanelor confirmate pozitiv.

DE ASTAZI: Alte doua localitati din Arges intra in carantina

Doua localitati din judetul Arges intra in carantina de sambata, 1 august, pentru 14 zile: Balilesti si Darmanesti. Masura a fost luata la cererea Directiei de Sanatate Publica Arges, din cauza focarelor Covid-19, care au depasit pragul de trei cazuri la mia de locuitori, anunta Digi24.

Doua localitati din Arges intra de sambata in carantina. Decizia a fost luata la o zi dupa ce masca a devenit obligatorie si in spatii libere

Incepand cu 1 august, doua localitati din Arges intra in carantina. Masura pe care Institutia Prefectului a insistat sa o evite a fost ceruta de DSP Arges.

Motivul pentru care gravida din Arad care a murit nu credea in COVID-19: Nu port masca pentru ca...

Gravida de 38 de ani din Arad carea murit din cauza noului coronavirus nu credea in existenta virusului. Femeia s-a stins in urma cu doua zile, in ambulanta, in timp ce era transportata de la Arad la Timisoara.

Declaratii tulburatoare. Sotul gravidei din Arad care a murit de COVID-19 vorbeste despre ultimele momente din spital: Mi-a zis ca ma iubeste si ne-am spus Noapte buna!

Povestea tragica a femeii insarcinate, de 39 de ani, din Arad care a murit din cauza COVID-19 a intristat intreaga tara. Fusese initial internata la Spitalul din Arad, dupa ce a fost depistata pozitiv cu noul.

Adrian Wiener, senatorul care a revenit ca medic in spitalul din Arad in timpul pandemiei de COVD-19, va fi candidatul USR la Primaria Arad

Adrian Wiener, senatorul care a revenit ca medic in spitalul din Arad, pe care l-a coordonat in timpul pandemiei de COVD-19, va candida din partea USR pentru functia de primar al Aradului. Adrian Wiener are 47 de ani, este medic si se afla la primul mandat de parlamentar, fiind ales in 2016 pe listele USR.

Un general de brigada si patru ofiteri din STS, trimisi in judecata de DNA

Un general de brigada, sef al Directiei Management Resurse Umane DMRU) din Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) si alti patru ofiteri din STS au fost trimisi in judecata procurorii militari din DNA, intr-un dosar vizand fraudarea unor concursuri de accedere in functia de ofiter la STS. in dosar este vizat si un general de brigada in rezerva, care a incheiat un acord de recunoastere a vinovatiei cu DNA, conform hotnews.

Un general de brigada si alti patru ofiteri din STS, trimisi in judecata de DNA pentru fraudarea unor concursuri de promovare in functie

Un general de brigada, sef al Directiei Management Resurse Umane DMRU) din Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) si alti patru ofiteri din STS au fost trimisi in judecata procurorii militari din DNA, intr-un dosar vizand fraudarea unor concursuri de accedere in functia de ofiter la STS. in dosar este vizat si un general de brigada in rezerva, care a incheiat un acord de recunoastere a vinovatiei cu DNA.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )