Libnet.ro
UNICEF

14:45

Boc a obtinut 75% din voturi la Cluj. El a dezvaluit secretele succesului sau: incet, dar sigur, mergem in directia corecta

Adevărul Adevărul,
Boc a obtinut 75% din voturi la Cluj. El a dezvaluit secretele succesului sau: incet, dar sigur, mergem in directia corecta

Emil Boc castiga cel de-al cincilea mandat de primar al municipiului Cluj-Napoca, cu un rezultat detasat: 75%, in conditiile in care s-au numarat voturile experimate in 80% din sectiile de votare. Primarul a dezvaluit la cald cateva dintre secretele victoriei sale. continuă pe Adevărul

Cine este tanarul anonim, candidat pentru functia de primar al unui oras, care a obtinut mai multe voturi decat cei sapte contracandidati ai sai la un loc

Alegerile locale de duminica, 27 septembrie, au fost marcate de o prezenta scazuta la vot, in judetul Suceava. Cei mai multi dintre primarii in functie au reusit sa obtina noi mandate. Votul a produs insa si suprize in unele localitati din judet. Tanarul Ezekiel Beltic l-a invins categoric pe primarul orasului Salcea, Ilie Lungu, care avea patru mandate consecutive.

infrangere catastrofala pentru PSD Cluj, coordonat de Vasile Dincu la alegerile locale: Cu 5% din voturi social-democratii nu vor avea niciun mandat de consilier local

PSD a suferit o infrangere catastrofala la alegerile locale din Cluj, judet in care social-democratii au fost coordonat de Vasile Dancu, proaspat propulsat in functie de presedinte al Consiliului National al.

Rezultate BEC provizorii dupa numararea a aproape 97% din voturi: Nicusor Dan - 42,76%, Gabriela Firea - 37,98%

Nicusor Dan, candidat independent sustinut de PNL si USR-PLUS, a obtinut 42,76% dintre voturi pentru functia de Primar General al Capitalei, arata datele partiale ale Biroului Electoral Central BEC).

Rezultate provizorii. Lucian Viziteu ar fi castigat postul de primar al Bacaului, cu 44,3% din voturi.

Rezultatele provizorii il arata pe Lucian-Daniel Stanciu-Viziteu castigator al alegerilor locale pentru postul de primar al municipiului Bacau. Candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS ar fi obtinut 44,3% din.

Calin Bibart a castigat Primaria Arad cu 36% din voturi

Liberalul Calin Bibart, acastigat alegerile cu 36% dintre voturi, potrivit datelor provizorii. Prim-vicepresedintele PNL Arad, Iustin Cionca, a declarat ca pana luni dimineataau fost.

Rezultate alegeri locale 2020: La Galati, PSD a castigat din nou. Pucheanu si Fotea, realesi cu peste 50% din voturi (numaratoare paralela)

Primarul Galatiului si presedintele Consiliului Judetean, social-democratii Ionut Pucheanu si Costel Fotea, au fost realesi cu peste 50% din voturi, conform numaratorii paralele a PSD, relateaza Agerpres.

Alegeri locale 2020. Candidatul PNL la presedintia CJ Bihor, Ilie Bolojan, are circa 70% din voturi (rezultate partiale)

Candidatul PNL Ilie Bolojan are 69,35% din voturile pentru presedintia Consiliului Judetean Bihor, iar PNL - 64,37% din voturile pentru consilierii judeteni, arata rezultatele partiale ale alegerilor locale publicate de Biroul Electoral Central, relateaza Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.26 seconds )