Libnet.ro
UNICEF

15:15

Bode:Romania a platit peste 2 miliarde de euro taxa pe prostie pentru revendicarile antreprenorilor

Adevărul Adevărul,
Bode:Romania a platit peste 2 miliarde de euro taxa pe prostie pentru revendicarile antreprenorilor

Statul roman a platit in ultimii 13 ani peste 2 miliarde de euro, o taxa pe prostie pentru revendicarile antreprenorilor care s-au inscris la licitatii pentru constructia de autostrazi si drumuri, e declarat marti ministrul Transporturilor, Lucian Bode. continuă pe Adevărul

LUCIAN BODE: Romania a platit peste 2 miliarde de euro, taxa pe prostie

Suma s-ar fi scurs din 2007 pana in prezent, pe revendicari ale antreprenorilor, care urmaresc sa castige mai multi bani din contractele de infrastructura de transport, fara sa munceasca, conform Observatorului Prahovean.

Comisia Europeana propune acordarea a patru miliarde euro pentru Romania din cadrul Instrumentului SURE

Comisia Europeana a prezentat Consiliului propuneri de decizii privind acordarea unui sprijin financiar, in valoare de 81,4 miliarde euro, din cadrul Instrumentului SURE pentru 15 state membre, dintre care patru miliarde euro pentru Romania, informeaza un comunicat de presa al executivului comunitar.

Romania ar putea primi un imprumut de 4 miliarde euro din partea Comisiei Europene, pentru acoperirea cheltuielilor somajului tehnic Ursula von der Leyen: Europa este hotarata sa protejeze cetatenii

Recent, Comisia Europeana a inaintat o serie de propuneri pentru acordarea unui sprijin financiar sub forma de imprumut) in valoare de 81,4 miliarde euro catre 15 state membre, pentru atenuarea consecintelor.

4 miliarde euro pentru Romania in cadrul Instrumentului SURE

Comisia Europeana propune acordarea unui sprijin financiar de 81,4 miliarde euro pentru 15 state mem.

4 miliarde Euro, sprijin UE pentru Romania, prin noul instrument SURE destinat firmelor si angajatilor

Romania va beneficia de imprumuturi totale de 4 miliarde de euro prin noul instrument de sprijin SURE, destinat masurilor de ajutor pentru firme si angajati, conform alocarii aprobate, luni, de Comisia Europeana.

DOCUMENT Guvernul se gandeste daca sa participe sau nu la un fond de 25 miliarde euro pentru COVID-19 Avantaje si dezavantaje

Pe ordinea de zi a sedintei de luni se afla un memorandum privind participarea sau neparticiparea Romaniei la Fondul paneuropean de garantare pentru Covid-19, implementat de Banca Europeana de Investitii BEI). Fondul ar fi de 25 miliarde de euro, iar daca ar decide sa participe, Romania ar contribui cu 164,7 milioane de euro. Sumele ar reprezenta garantii din partea statelor participante, in baza carora BEI va finanta mediul de afaceri. Vezi care sunt avantajele si dezavantajele luate in calcul de Guvern in luare unei decizii. Lista de la dezavantaje este mult mai lunga decat cea de avantaje.

Comisia Europeana, dispusa sa acorde Romaniei un imprumut de 4 miliarde de euro pentru protejarea cetatenilor

Comisia Europeana a prezentat Consiliului propuneri de decizii pentru acordarea unui sprijin financiar sub forma de imprumut, din care 4 miliarde euro pentru Romania, pentru protejarea cetatenilor si atenuarea consecintelor socio-economice foarte grave ale pandemiei de coronavirus.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )