Libnet.ro
UNICEF

21:45

Boeing ramane cel mai mare producator de avioane din lume

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Boeing ramane cel mai mare producator de avioane din lume

Grupul american Boeing Co. si-a mentinut anul trecut pozitia de cel mai mare producator de avioane din lume, depasind Airbus Group NV pentru al patrulea an consecutiv, dupa ce a accelerat productia modelului de varf 787 Dreamliner, transmite Bloomberg, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

FOTO. Detalii EXCLUSIVE despre Therme Bucuresti, cel mai mare centru de relaxare din Europa

Centrul Therme Bucuresti, cel mai mare resort de relaxare si wellness din Europa, isi deschide joi portile.

Cel mai mare aeroport din lume este in constructie la Marea Neagra. Va costa 7 MLD. dolari

Cel mai mare aeroport din lume este in constructie la 35 de km de Istanbul, pe coasta Marii Negre si va deservi 150 de milioane de pasageri care vor putea zbura catre 350 de destinatii internationale, potrivit igairport. com .

Central, cel mai mare cinema din Braila, s-a transformat intr-o imensa camera frigorifica. Iarna nu se mai fac proiectii fiindca sala nu poate fi incalzita

Cel mai mare cinematograf din municipiul Braila, Central, mai functioneaza doar de primavara pana toamna. in sezonul rece, dupa ce temperaturile scad pana la limita inghetului, nu se mai pot face proiectii, deoarece sala nu poate fi incalzita. Situatia dureaza de cativa ani si nu prea se intrevede o solutie care sa schimbe radical lucrurile.

FOTO Cum arata cel mai mare spa din Europa, Therme Bucuresti, care se deschide joi publicului, la Balotesti

Incepand de joi, Bucurestiul devine Capitala termala a Europei. Asta pentru ca isi deschide portile cel mai mare resort de relaxare, cu o suprafata de 30. 000 de metri patrati si o capacitate de 4. 000 de persoane simultan.

Anunt surpriza de la Kaufland. Recordul atins de cel mai mare retailer

Lantul german de hipermarketuri cu preturi mici Kaufland a ajuns la finalul anului trecut la afaceri de 2 mld. euro la o retea de 107 magazine, potrivit estimarilor ZF, dupa un decembrie foarte bun ca urmare a.

Airbus a depasit Boeing in 2015 in privinta numarului de comenzi, dar nu si in cazul livrarilor

Producatorul european de avioane Airbus a depasit Boeing in 2015 in privinta numarului de comenzi, a caror valoare totala a atins un nivel record de 1. 000 de miliarde de dolari, dar grupul american este lider in cazul livrarilor, pastrand statutul de cel mai mare producator de aeronave.

Sprijin nesperat pentru cel mai mare spital din Valcea: doua fundatii au donat aparatura in valoare de 15 000 de euro

In spatele uneia dintre fundatiile care sprijina Spitalului Judetean de Urgenta din Ramnicu Valcea se afla copiii unui regretat om de afaceri din judet.

Compania de Apa Buzau scade pretul serviciilor livrate populatiei. Ramane insa cel mai scump furnizor de apa potabila din tara

Conducerea Companiei de Apa anunta ieftinirea serviciilor. Este vorba despre apa furnizata buzoienilor si despre canalizare. Potrivit unei informari transmise de reprezentantii Companiei de Apa, in urma implementarii noilor reglementari referitoare la cota TVA, clientii vor plati mai putin pentru serviciile furnizate de operatorul regional.

Universitatea Stefan cel Mare din Suceava a finalizat cel mai mare proiect de cercetare dezvoltare din istoria institutiei

Universitatea Stefan cel Mare din Suceava a fost dotata cu 11 laboratoare de cercetare noi, dotate cu aproximativ 137 de echipamente de cercetare dezvoltare. Proiectul, cofinantat prin FEDR, in valoare de 31. 699 de lei, are drept obiectiv cresterea capacitatii de cercetare dezvoltare si inovare multi disciplinara si inter disciplinara si atragerea de tineri cercetatori si specialisti de inalta calificare.

Cel mai ieftin smartphone Samsung ajunge online Galaxy J1 (2016)

Intotdeauna cei de la Samsung au avut pe piata o varietate foarte mare de smartphone-uri, dar doar Galaxy J1 se poate mandri cu faptul ca este cel mai ieftin din portofoliul companiei. Spre deosebire de Apple care refuza cu indarjire sa aduca pe piata telefoane ieftine, Samsung nu s-a sfiit niciodata sa mai lanseze terminale [].

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2429 seconds )