Libnet.ro
UNICEF

18:15

Cel mai mare drapel din lume, la Biblioteca Judeteana din Ramnicu Valcea

Antena3 Antena3,
Cel mai mare drapel din lume, la Biblioteca Judeteana din Ramnicu Valcea

Biblioteca din Ramnicu Valcea a primit astazi, de ziua drapelului national, o parte din steagul urias care a intrat anul trecut in Cartea Recordurilor. Drapelul a fost arborat in holul institutiei, in prezenta o. continuă pe Antena3

Mercedes-Benz va lansa anul viitor modelul Pullman, cel mai scump sedan din lume

Mercedes-Benz va lansa anul viitor modelul Pullman clasa S. La un pret de circa 1 milion de dolari, autoturismul va deveni cel mai scump sedan din lume, devansand Rolls-Royce, noteaza Bloomberg. Modelul, cu.

(P) TE-ROX PROD, cel mai mare producator din Europa de accesorii si centuri de siguranta pentru scaunele auto de copii

Legislatia riguroasa din tarile dezvoltate, a facut ca piata scaunelor auto de copii sa se dezvolte foarte mult in ultimii 10 ani. Chiar daca la noi in tara se cultiva cu greu aceasta responsabilitate in ceea ce.

UE, cel mai mare exportator de produse agroalimentare din lume

Uniunea Europeana UE) a devenit anul trecut cel mai mare exportator de produse agroalimentare din lume, cu o valoare totala de 120 de miliarde de euro, sustinute de livrarile de materii prime pentru industria alimentara catre tarile cu economii emergente, potrivit Comisiei Europene citata de AFP.

UE a devenit cel mai mare exportator mondial de produse agro-alimentare

Uniunea Europeana a devenit in 2013 cel mai mare exportator mondial de produse agro-alimentare, cu un total de 120 miliarde de euro, gratie unui avans al vanzarilor de materii prime agricole in tarile in curs de dezvoltare, a anuntat luni Comisia Europeana, citata de AFP.

Cel mai mare producator auto chinez vrea tehnologie din Silicon Valley pentru a-si creste vanzarile

SAIC Motor, cel mai mare producator auto din China, va infiinta un fond de investitii in companii startup in Silicon Valley, prin intermediul caruia sa obtina acces la tehnologie avansata, pentru a-si intari brandul pe piata chineza, unde marcile.

Aceasta este cea mai buna tara din lume. Romania ocupa abia pozitia 65 in clasament

Organizatia Natiunilor Unite, alaturi de Banca Mondiala si alte organizatii internationale au realizat un clasament al celor mai bune tari din lume, luandu-se in considerare mai multi indici, printre care:.

Economia SUA a inregistrat in primul trimestru cea mai mare contractie din ultimii 5 ani, de 2,9%

Economia Statelor Unite aleAmericii a inregistrat in primul trimestru cea mai mare contractie din ultimii 5 ani, de 2,9%. Declinul inregistrat a fost peste asteptarile analistilor si peste estimarea.

BNR a coborat cursul de schimb la 4,3847 lei/euro, cel mai redus nivel din ultimele 13 luni

Banca Nationala a Romaniei a anuntat joi un curs de schimb cu 0,97 bani mai mic decat in ziua precendenta, la 4,3847 lei/euro, fiind cel mai redus nivel din ultimele 13 luni. BNR nu a mai anuntat un curs mai.

Cel mai bogat patron din Liga 1, chemat la DIICOT

Ioan Niculae Astra Giurgiu), cel mai bogat patron din Liga 1), va sosi joi la DIICOT fiind banuit de spalare de bani.

UE a castigat anul trecut titlul de cel mai mare exportator de produse agroalimentare din lume

Uniunea Europeana UE) a urcat anul trecut pe primul loc in topul celor mai mari exportatori de produse agroalimentare din lume, cu o valoare totala de 120 de miliarde de euro. Cresterea a fost sustinuta de livrarile de materii prime pentru industria.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )