Libnet.ro
UNICEF

10:30

Bogatii lumii cer sa fie taxati mai mult pentru a ajuta la revenirea dupa criza coronavirusului. Mostenitoarea Imperiului Disney, printre ei

Hotnews Hotnews,
 Bogatii lumii cer sa fie taxati mai mult pentru a ajuta la revenirea dupa criza coronavirusului. Mostenitoarea Imperiului Disney, printre ei

Un grup al celor mai bogati oameni din lume cer guvernelor sa dispuna majorarea taxelor asupra marilor averi pentru a ajuta astfel la revenirea economica dupa criza coronavirusului, transmite Guardian. Este vorba despre un grup de 83 de miliardari, printre care se numara co-fondatorul marcii de inghetata Ben and Jerry, Jerry Greenfield, si mostenitoarea imperiului Disney, Abigail Disney. continuă pe Hotnews

Cei mai bogati oameni ai lumii vor sa fie taxati mai mult

Un grup de 83 de milionari au facut luni un apel pentru taxarea suplimentara, imediata si cu caracter permanent, a celor mai bogati oameni ai planetei, astfel incat acestia sa contribuie la relansarea de dupa criza generata de pandemia de coronavirus, transmite AFP.

Violeta Alexandru, ministrul Muncii: Agentii economici trebuie sa se implice mai mult pentru a preveni raspandirea COVID-19 si sa ia mai multe masuri de organizare a localurilor

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a declarat duminica, la Constanta, ca agentii economici trebuie sa considere guvernul un partener si sa se implice mai mult pentru a preveni raspandirea.

VIOLETA ALEXANDRU: Agentii economici trebuie sa se implice mai mult pentru a preveni cresterea numarului de infectari

Agentii economici trebuie sa se implice mai mult pentru a preveni cresterea numarului de cazuri de infectie cu Covid, sa ia mai multe masuri de organizare a localurilor pentru a evita orice situatie de imbolnavire, considera ministrul Muncii.

Bogatii planetei cer sa plateasca taxe mai mari pentru a acoperi costurile crizei: Taxati-ne, taxati-ne, taxati-ne! Substantial. Permanent!

Zeci de milionari si miliardari din Statele Unite si alte sase tari au transmis un mesaj guvernelor: Taxati-ne, taxati-ne, taxati-ne! Acestia cer sa le fie impuse taxe mai mari pentru a plati costurile crizei coronavirus, scrie Bloomberg.

Bill Gates cere ca medicamentele pentru COVID-19 sa mearga in tarile si la oamenii care au cel mai mult nevoie, nu la cei care ofera mai mult

Miliardarul filantrop Bill Gates a cerut sambata ca medicamentele si un eventual vaccin pentru COVID-19 sa mearga in tarile si la oamenii care au nevoie cel mai mult de ele, nu la cei care ofera cel mai mult, el afirmand ca dependenta de fortele pietei va prelungi pandemia mortala, transmite Reuters.

Bogatii lumii pot acum sa utilizeze Muntii Alpi ca seifuri

Cunoscuta de mult timp pentru secretul sau bancar, Elvetia va oferi in curand bogatilor lumii o noua alternativa in care sa isi depoziteze cele mai de pret bunuri: seifuri in stanca sapate la poalele Muntilor Alpi.

Bogatii lumii pot acum sa utilizeze si Muntii Alpi ca seifuri

Cunoscuta de mult timp pentru secretul sau bancar, Elvetia va oferi in curand bogatilor lumii o noua alternativa in care sa isi depoziteze cele mai de pret bunuri: seifuri in stanca sapate la poalele Muntilor Alpi.

Consumatorii cumpara mai mult online, dar cheltuie mai putini bani - studiu

Preferinta pentru cumparaturile online se afla in crestere, grija pentru sanatatea fizica si mentala a devenit la fel de mare ca cea pentru locul de munca, in timp ce intentiile privind cheltuielile sunt profund afectate de reducerea veniturilor personale, rezulta dintr-un sondaj PwC, citat de Mediafax.

Mamaliga sau painea? Care ingrasa mai mult si ce efecte au in diete. Secretul spus de Mihaela Bilic

Nutritionistul Mihaela Bilic vine cu recomandari surprinzatoare si spune romanilor sa faca aceasta schimbare care poate aduce beneficii importante. Mamaliga sau painea in diete? Care ingrasa mai multe? Raspunsul vine chiar de la celebrul nutritionist.

Mai mult de jumatate de tara, sub cod galben de ploi. Vremea se raceste. Cat dureaza perioada cu vijelii

O atentionare meteorologica Cod galben de ploi torentiale a fost emisa, duminica, de Administratia Nationala de Meteorologie ANM). Pe parcursul zilei de astazi, sunt asteptate ploi cu descarcari electrice, in mai bine de jumatate din tara.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2285 seconds )