Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cei mai bogati oameni ai lumii vor sa fie taxati mai mult

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cei mai bogati oameni ai lumii vor sa fie taxati mai mult

Un grup de 83 de milionari au facut luni un apel pentru taxarea suplimentara, imediata si cu caracter permanent, a celor mai bogati oameni ai planetei, astfel incat acestia sa contribuie la relansarea de dupa criza generata de pandemia de coronavirus, transmite AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Bogatii lumii cer sa fie taxati mai mult pentru a ajuta la revenirea dupa criza coronavirusului. Mostenitoarea Imperiului Disney, printre ei

Un grup al celor mai bogati oameni din lume cer guvernelor sa dispuna majorarea taxelor asupra marilor averi pentru a ajuta astfel la revenirea economica dupa criza coronavirusului, transmite Guardian. Este vorba despre un grup de 83 de miliardari, printre care se numara co-fondatorul marcii de inghetata Ben and Jerry, Jerry Greenfield, si mostenitoarea imperiului Disney, Abigail Disney.

Mediastandard.ro: Protestul anti-COVID din Piata Victoriei ne arata ca tot mai multi oameni cred in teorii conspirationiste

Protestul anti-COVID din weekendul ce tocmai a trecut a starnit o serie de reactii diverse: mediul online s-a amuzat de juxtapunerea personajelor prezente in Piata Victoriei, reprezentantii Guvernului au denuntat o tentativa de manipulare iar presa a atras atentia asupra pericolului la care oamenii se expun, prin refuzul de a purta masca intr-un spatiu aglomerat. insa manifestatia mai indica un fapt: teoriile conspirationiste nu mai sunt un pericol, ci o realitate, pe masura ce tot mai multi oameni se alatura miscarii negationiste.

Suzana Vasilescu - unul dintre cei mai valorosi antreprenori culturali din Romania

Suzana Vasilescu este o tanara antreprenoare, dar si unul dintre cei mai importanti manageri culturali ai Romaniei. Povestea ei de succes a fost prezentata in cadrul rubricii BizSchool, prezentata de Bianca Voinea, in emisiunea Income.

Povestea fabuloasa a unuia dintre cei mai aventurosi si inteligenti romani. A fost mutilat din cauza invidiei

Unul dintre cei mai eruditi carturari romani ai tuturor timpurilor, Nicolae Milescu a popularizat cultura romana in Europa, a tradus Biblia in romana si Istoriile lui Herodot. Mai mult, a fost primul roman care a calatorit in Extremul Orient, fiind primit chiar de imparatul Chinei.

Cei mai buni creveti facuti in casa. Reteta de care te va intreba toata lumea

De cele mai multe ori, fructele de mare sunt un preparat pe care il consumam la restaurant. Cu toate aceste, crevetii sunt extrem de usor de preparat in casa iar o data facuti pot fi combinati cu orez, salate sau paste pentru o masa delicioasa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )