Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bogdan Andone, reactie dupa prima infrangere la FCSB: Nu sunt multe de spus

Online Sport Online Sport,
Bogdan Andone, reactie dupa prima infrangere la FCSB: Nu sunt multe de spus

FCSB a pierdut primul meci cu Bogdan Andone pe banca si a aratat extrem de rau impotriva celor de la FC Botosani. continuă pe Online Sport

Bogdan Chirieac, reactie dupa ce a fost facuta publica discutia dintre Alexandra Macesanu si operatorul 112: Ala e un tablagiu

Bogdan Chirieac a avut o prima reactie dupa ce in spatiul public a aparut dialogul dintre operatorul 112 si Alexandra Macesanu. Analistul politic s-a aratat revoltat si de discutia.

Gigi Becali avertisment pentru Bogdan Andone: Nu mai fi plangacios

Bogdan Andone se plange cu fiecare ocazie avuta ca mai are nevoie de jucatori pentru a tine pasul pe toate fronturile la FCSB, insa patronul Gigi Becali ii transmite sa se multumeasca cu ce are in lot la ora actuala.

Raed Arafat, reactie dupa cazul din Caracal. Seful DSU anunta un grup de lucru care exista deja: N-au pic de rusine!

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta din cadrul MAI, a sustinut, duminica, o conferinta de presa. El a spus ca la nivelul Guvernului a fost constituit un grup de lucru care se va ocupa de imbunatatirea sistemului 112. Numai ca un asemenea grup, constituit sub forma unui comitet, exista deja. Raed Arafat sustine .

Mihai Stoica vrea sa plece de la FCSB: Sunt principalul vinovat

Infrangerea suferita de FCSB cu FC Botosani 0-2), prima in acest sezon, a determinat un adevarat seism in interiorul clubului patronat de Gigi Becali.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )