Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bogdan Aurescu: Aproape 6.000 de cetateni romani revin in tara in aceasta noapte prin culoarul deschis in Ungaria

B1 B1,
Bogdan Aurescu: Aproape 6.000 de cetateni romani revin in tara in aceasta noapte prin culoarul deschis in Ungaria

Aproape 6. 000 de cetateni romani si 830 de vehicule vor veni in Romania marti noapte, dupa au fost blocati la granita dintre Austria si Ungaria, potrivit ministrului roman de externe, Bogdan. continuă pe B1

Bogdan Aurescu: Aproximativ 6.000 de romani din Italia, Spania, Austria revin in tara marti noapte prin culoarul special deschis in Ungaria

In jur de 6. 000 de cetateni romani cu 830 de vehicule sunt blocati la granita dintre Austria si Ungaria si vor reveni in tara in aceasta noapte, dupa ce, la insistentele Ministerului roman de Externe, Ungaria a deschis un coridor umanitar de tranzitare a tarii intre orele locale 21:00 si 5:00, potrivit ministrului Bogdan Aurescu.

Bogdan Aurescu a discutat cu ambasadorul SUA despre situatia creata de pandemia de coronavirus

Ministrul afacerilor externe, Bogdan Aurescu, l-a primit, marti, pe ambasadorul SUA la Bucuresti, Adrian Zuckerman. Cei doi oficiali au trecut in revista situatia deosebita creata de epidemia de COVID-19 si masurile exceptionale luate la nivel global, precum si provocarile cu care se confrunta statele in acest context.

Opt cetateni romani care s-au aflat la bordul navei de croaziera Grand Princess au revenit in tara

Opt cetateni romani care s-au aflat la bordul navei de croaziera Grand Princess, aflata in carantina in largul coastei californiene, au revenit in tara cu un zbor pus la dispozitie de autoritatile americane, in coordonarea Delegatiei UE la Washington, informeaza Ministerul Afacerilor Externe.

Armata trimite din nou o aeronava C-27J Spartan in Italia pentru a repatria mai multi cetateni romani de la Roma

O aeronava de tip C-27J Spartan a Fortelor Aeriene Romane efectueaza sambata, la solicitarea Departamentului pentru Situatii de Urgenta, un nou zbor pe ruta Bucuresti Roma Bucuresti, pentru readucerea in tara a noua cetateni romani din Republica Italiana. Este al doilea zbor de acest fel in ultimele 24 de ore, dupa ce vineri seara Armata a mai repatriat de la Roma alti opt cetateni romani.

Noua cetateni romani vor fi repatriati din Italia, cu o aeronava a MApN

Alti noua cetateni romani care se aflau in Italia ca turisti sau pentru tratamente medicale si care nu mai au posibilitatea de a ramane in acea tara, dar nici de a reveni in Romania, vor fi repatriati, sambata, cu o aeronava a Ministerului Apararii Nationale MApN).

CORONAVIRUS Noua cetateni romani blocati in Italia vor fi readusi in Romania

Noua cetateni romani blocati in Italia vor fi readusi in tara de Ministerului Afacerilor Externe si Ministerul Apararii, potrivit unui comunicat MAE.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )