Libnet.ro
UNICEF

07:00

Bogdan Aurescu: Aproximativ 6.000 de romani din Italia, Spania, Austria revin in tara marti noapte prin culoarul special deschis in Ungaria

Hotnews Hotnews,
 Bogdan Aurescu: Aproximativ 6.000 de romani din Italia, Spania, Austria revin in tara marti noapte prin culoarul special deschis in Ungaria

In jur de 6. 000 de cetateni romani cu 830 de vehicule sunt blocati la granita dintre Austria si Ungaria si vor reveni in tara in aceasta noapte, dupa ce, la insistentele Ministerului roman de Externe, Ungaria a deschis un coridor umanitar de tranzitare a tarii intre orele locale 21:00 si 5:00, potrivit ministrului Bogdan Aurescu. continuă pe Hotnews

CORONAVIRUS |Grupul Michelin inchide temporar fabricile din Spania, Italia si Franta

Producatorul de anvelope Michelin a luat decizia de a inchide temporar fabricile din Italia, Spania si Franta, incepand de marti, 17 martie, in contextul epidemiei de coronavirus. Grupul Michelin a decis.

Bogdan Aurescu: Aproape 6.000 de cetateni romani revin in tara in aceasta noapte prin culoarul deschis in Ungaria

Aproape 6. 000 de cetateni romani si 830 de vehicule vor veni in Romania marti noapte, dupa au fost blocati la granita dintre Austria si Ungaria, potrivit ministrului roman de externe, Bogdan.

Bogdan Aurescu a discutat cu ambasadorul SUA despre situatia creata de pandemia de coronavirus

Ministrul afacerilor externe, Bogdan Aurescu, l-a primit, marti, pe ambasadorul SUA la Bucuresti, Adrian Zuckerman. Cei doi oficiali au trecut in revista situatia deosebita creata de epidemia de COVID-19 si masurile exceptionale luate la nivel global, precum si provocarile cu care se confrunta statele in acest context.

Epidemia coronavirus. inca noua romani din Italia vor fi adusi in tara cu un avion C-27J Spartan al Fortelor Aeriene Romane

O aeronava de tip C-27J Spartan a Fortelor Aeriene Romane efectueaza sambata, 14 martie, la solicitarea Departamentului pentru Situatii de Urgenta din Ministerul Afacerilor Interne, un nou zbor pe ruta Bucuresti Roma Bucuresti, pentru readucerea in tara a noua cetateni romani din Republica Italiana.

15 autocare cu romani din Germania, blocate la Vama Nadlac

Aproximativ 15 autocare cu romani din Germania asteapta sa intre in tara prin Vama Nadlac, judetul A.

Designerul Maria Lucia Hohan a refuzat carantina la intoarcerea din Italia! Sotul i-a facut plangere penala!

Designerul roman Maria Lucia Hohan a revenit din Italia in urma cu doua saptamani. Se pare ca nu a anuntat insa autoritatile ca vine dintr-o zona de risc maxim si nici nu a stat 14 zile in carantina, asa cum ar fi trebuit. Iata aici toate detaliile.

Doctor infectat cu coronavirus, marturie dintr-un spital din Italia: Pana nu ajungi asa aproape de moarte, nu intelegi prin ce suferinte trec unii

Un doctor infectat cu coronavirus din Italia a facut marturisiri cutremuratoare cu privire la lupta pe care o are impotriva coronavirusului.

Numarul cazurilor de coronavirus a depasit 21.000 in Italia. Spania: numarul deceselor s-a dublat in 24 de ore

Italia a inregistrat, in total, peste 21. 000 de cazuri de imbolnavire cu Covid-19, in timp ce Spania este a doua cea mai afectata tara europeana, cu circa 8. 000, iar Franta a raportat, cumulat, aproximativ 100 de decese.

Noua cetateni romani vor fi repatriati din Italia, cu o aeronava a MApN

Alti noua cetateni romani care se aflau in Italia ca turisti sau pentru tratamente medicale si care nu mai au posibilitatea de a ramane in acea tara, dar nici de a reveni in Romania, vor fi repatriati, sambata, cu o aeronava a Ministerului Apararii Nationale MApN).

CORONAVIRUS |MApN aduce in tara opt cetateni romani, aflati in carantina, din Italia. Transportul se face cu o aeronava dotata cu camere de izolare (GALERIE FOTO)

MApN aduce in tara, vineri opt cetateni romani, din Italia,la solicitarea Departamentului pentru Situatii de Urgenta din Ministerul Afacerilor Interne. O aeronava de tip C-27J Spartan a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )