Libnet.ro
UNICEF

05:15

CORONAVIRUS Noua cetateni romani blocati in Italia vor fi readusi in Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
CORONAVIRUS Noua cetateni romani blocati in Italia vor fi readusi in Romania

Noua cetateni romani blocati in Italia vor fi readusi in tara de Ministerului Afacerilor Externe si Ministerul Apararii, potrivit unui comunicat MAE. continuă pe Wall-Street Ro

Noua cetateni romani vor fi repatriati din Italia, cu o aeronava a MApN

Alti noua cetateni romani care se aflau in Italia ca turisti sau pentru tratamente medicale si care nu mai au posibilitatea de a ramane in acea tara, dar nici de a reveni in Romania, vor fi repatriati, sambata, cu o aeronava a Ministerului Apararii Nationale MApN).

Autoritatile repatriaza opt romani blocati in Italia

Opt cetateni romani blocati in Italia vor fi repatriati in aceasta seara si vor fi plasati in carantina in Bucuresti. Acestia erau fie turisti, fie urmau tratament medical de urgenta.

Epidemia coronavirus. inca noua romani din Italia vor fi adusi in tara cu un avion C-27J Spartan al Fortelor Aeriene Romane

O aeronava de tip C-27J Spartan a Fortelor Aeriene Romane efectueaza sambata, 14 martie, la solicitarea Departamentului pentru Situatii de Urgenta din Ministerul Afacerilor Interne, un nou zbor pe ruta Bucuresti Roma Bucuresti, pentru readucerea in tara a noua cetateni romani din Republica Italiana.

Armata trimite din nou o aeronava C-27J Spartan in Italia pentru a repatria mai multi cetateni romani de la Roma

O aeronava de tip C-27J Spartan a Fortelor Aeriene Romane efectueaza sambata, la solicitarea Departamentului pentru Situatii de Urgenta, un nou zbor pe ruta Bucuresti Roma Bucuresti, pentru readucerea in tara a noua cetateni romani din Republica Italiana. Este al doilea zbor de acest fel in ultimele 24 de ore, dupa ce vineri seara Armata a mai repatriat de la Roma alti opt cetateni romani.

CORONAVIRUS: inca doi romani contaminati. Bilantul ajunge la 99 de cazuri

Inca doi cetateni romani sunt contaminati cu noul coronavirus. Bilantul imbolnavirilor ajunge astfel la 99 de cazuri. Este vorba despre o femeie in varsta de 53 de ani, din Constanta, care a calatorit.

CORONAVIRUS |Alti noua cetateni romani vor fi repatriati din Italia, astazi, cu o aeronava a MApN

MApNrepatriazainca noua romani aflati in Italia,sambata. Transportul se va realiza cu o aeronava de tip C-27J Spartan a Fortelor Aeriene Romane si va zbura pe traseul Bucuresti .

CORONAVIRUS |MApN aduce in tara opt cetateni romani, aflati in carantina, din Italia. Transportul se face cu o aeronava dotata cu camere de izolare (GALERIE FOTO)

MApN aduce in tara, vineri opt cetateni romani, din Italia,la solicitarea Departamentului pentru Situatii de Urgenta din Ministerul Afacerilor Interne. O aeronava de tip C-27J Spartan a.

CORONAVIRUS |Transportatori romani, blocati pe trasee din Europa. MAE face demersuri pentru facilitarea revenirii lor in tara

UPDATE: MAE face noi precizari cu privire la demersurile efectuate in spijinul transportatorilor romani. in continuarea demersurilor efectuate de Ministerul Afacerilor Externe, in limita competentelor si.

CORONAVIRUS |MAE: Recomandari pentru cetatenii romani din Italia cu contracte de munca

In contextul bilantului din Italia, unde coronavirusul a infectat peste 2600 de persoane si peste 1000 de morti, autoritatile italiene au demarat o serie de masuri in vederea gestionarii si prevenirii.

CORONAVIRUS |inca patru romani, contaminati. Bilantul imbolnavirilor ajunge la 68

Inca patru romani au fost diagnosticati cu noul coronavirus. Este vorba despre 3 barbati si o femeie din Constanta, toti contacti cu o persoana infectata. Bilantul imbolnavirilor ajunge astfel, in.

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )