Libnet.ro
UNICEF

12:00

Epidemia coronavirus. inca noua romani din Italia vor fi adusi in tara cu un avion C-27J Spartan al Fortelor Aeriene Romane

Adevărul Adevărul,
Epidemia coronavirus. inca noua romani din Italia vor fi adusi in tara cu un avion C-27J Spartan al Fortelor Aeriene Romane

O aeronava de tip C-27J Spartan a Fortelor Aeriene Romane efectueaza sambata, 14 martie, la solicitarea Departamentului pentru Situatii de Urgenta din Ministerul Afacerilor Interne, un nou zbor pe ruta Bucuresti Roma Bucuresti, pentru readucerea in tara a noua cetateni romani din Republica Italiana. continuă pe Adevărul

CORONAVIRUS |MAE: Recomandari pentru cetatenii romani din Italia cu contracte de munca

In contextul bilantului din Italia, unde coronavirusul a infectat peste 2600 de persoane si peste 1000 de morti, autoritatile italiene au demarat o serie de masuri in vederea gestionarii si prevenirii.

CORONAVIRUS |inca patru romani, contaminati. Bilantul imbolnavirilor ajunge la 68

Inca patru romani au fost diagnosticati cu noul coronavirus. Este vorba despre 3 barbati si o femeie din Constanta, toti contacti cu o persoana infectata. Bilantul imbolnavirilor ajunge astfel, in.

CORONAVIRUS: inca doi romani contaminati. Bilantul ajunge la 99 de cazuri

Inca doi cetateni romani sunt contaminati cu noul coronavirus. Bilantul imbolnavirilor ajunge astfel la 99 de cazuri. Este vorba despre o femeie in varsta de 53 de ani, din Constanta, care a calatorit.

CORONAVIRUS Noua cetateni romani blocati in Italia vor fi readusi in Romania

Noua cetateni romani blocati in Italia vor fi readusi in tara de Ministerului Afacerilor Externe si Ministerul Apararii, potrivit unui comunicat MAE.

CORONAVIRUS. 73 de romani contaminati cu COVID-19: inca trei femei din Timis, depistate pozitiv

Inca trei romani, din judetul Timis, au fost testati pozitiv pentru noul coronavirus. Este vorba de o femeie de 40 de ani carantinata la Timisoara, o femeie de 50 de ani de asemenea, carantinata in acelasi.

CORONAVIRUS |O nava de marfa, plecata din Italia, va ajunge in portul Galati, miercuri

Un vapor de marfaplecat din Italia, este asteptatmiercuri, in portul Galati. Autoritatile galatene spun ca sosirea cargoului nu pune in pericol comunitatea. Vaporul a plecat la sfarsitul.

inca sapte romani, contaminati cu coronavirus: Bilantul ajunge la 109 cazuri

Alte sapte cazuri de contaminare cu coronavirus in Romania. Bilantul ajunge la 109romani infectati cu COVID-19. Este vorba despre un barbat, de 51 ani, din Brasov,intors din Italia in 12.

Strigatul de disperare al unor romani din Italia: Sunt copii internati in spitale, iar parintii nu pot intra sa-i vada. Nu ne izolati!

Adriana, o romanca din Italia care lucreaza in domeniul medical, incearca sa faca rost de materiale sanitare necesare protejarii de coronavirus.

Autoritatile aduc din Italia opt romani care nu au avut alternativa reala de a-si mai continua sederea. Prin ce proceduri vor trece

Opt cetateni romani, non-rezidenti in Italia, vor fi readusi in Romania din cauza instituirii carantinei pe intreg teritoriul Italiei si din cauza supendarii calatoriilor de persoane inspre si dinspre.

Autoritatile din China vor avea o videoconferinta cu omologii romani si din alte state din Europa Centrala si de Est pe tema pandemiei de coronavirus

Autoritatile din China si din tarile Europei Centrale si de Est, inclusiv din Romania, vor avea o videoconferinta, vineri, pe tema combaterii pandemiei de coronavirus, a anuntat purtatorul de cuvant al.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3081 seconds )