Libnet.ro
UNICEF

19:30

Bogdan Aurescu, veste buna despre eliminarea vizelor SUA pentru romani: Mai avem aceasta ultima conditie!

Antena3 Antena3,
Bogdan Aurescu, veste buna despre eliminarea vizelor SUA pentru romani: Mai avem aceasta ultima conditie!

Ministrul afacerilor externe, Bogdan Aurescu, a declarat, vineri, la Antena 3, ca Romania a facut progrese in ceea ce priveste rata de refuz a vizelor pentru SUA si ca obiectivul eliminarii acestora este urmarit constant de autoritatile romane. continuă pe Antena3

MINISTRUL DE EXTERNE, BOGDAN AURESCU: O extindere credibila a UE este o investitie strategica in stabilitate, securitate si prosperitate

Negocierile de aderare cu Albania si Macedonia de Nord ar trebui deschise fara amanari Un proces de extindere credibil al Uniunii Europene este o investitie strategica in stabilitatea, securitatea si prosperitatea regiunii, iar negocierile de aderare cu Albania si Macedonia de Nord ar trebui deschise fara amanari sau preconditii suplimentare, conform ministrului Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu.

Bogdan Aurescu spune ca sunt aproximativ 800 de romani in China, dintre care patru in Hubei: Nu este cazul acum sa retragem personalul diplomatic

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a declarat vineri seara ca, potrivit estimarilor, in China exista circa 800 de romani, dintre care patru in zona afectata de pneumonia virala, care vor fi ajutati sa se repatrieze. Aurescu a mai zis ca inca nu este inca cazul sa apelam la masura retragerii personalului diplomatic din China.

Bogdan Aurescu, la Antena 3: Nu s-a confirmat coronavirusul la romanul din Italia internat la Roma

Ministrul afacerilor externe, Bogdan Aurescu, a declarat, vineri, la Antena 3, ca MAE ajuta romanii sa se repatrieze din zonele in care coronavirusul face victime.

Adevarul despre eliminarea pensiilor speciale: Praf in ochi!, spune Kelemen Hunor

Multi romani s-au bucurat cand au vazut ca s-a votat in Camera Deputatilor eliminarea pensiilor speciale, la initiativa PNL. in realitate insa, lucrurile sunt mult mai putin optimiste. Membrii grupului parlamentar UDMR s-au aflat printre cei care s-au abtinut de la votarea eliminarii pensiilor speciale pentru magistrati si altor cateva grupuri privilegiate. Din acest motiv, .

Cristina Siscanu rupe tacerea, dupa ce s-a intors in Romania. Ce spune despre eliminarea de la Survivor Romania

Cristina Siscanu a revenit in tara de la Survivor Romania, dupa ce colegi au propus-o spre eliminare, alaturi de Elena Ionescu si Asiana Peng. Revenita in tara, sotia lui Madalin Ionescu, care a facut parte din echipa Faimosilor, a publicat pe Instagram un clip, in care a vorbit despre experienta traita in Republica Dominicana, facand.

HOROSCOP. O sa primesti o veste buna incepand de maine! Zodiile care vor avea parte de cea mai buna zi din acest an

Se pare ca ziua de maine va fi plina de suprize pentru tine. Va fi o zi plina de optimism si energii pozitive pentru toate zodiile. Fie ca ai parte de o marire de salariu sau ca vei primi o veste importanta de la partenerul tau, aceasta zi va fi una speciala pentru toti nativii. Soarele straluceste pe cerul tuturor si lucrurile arata foarte bine!.

Orban, despre eliminarea pensiilor speciale: Mai bine se adopta proiectul si il corectam in Guvern

Premierul Ludovic Orban a declarat marti ca mai bine se adopta proiectul privind abrogarea pensiilor speciale si este corectat de Guvern prin OUG sau angajarea raspunderii, subliniind ca toate pensiile nesimtite vor fi taiate. El a mai spus ca PNL nu vrea eliminarea indemnizatiilor sportivilor si ale oamenilor de cultura, propunere facuta de social-democratul Adrian Solomon si aprobata in comisia de munca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )