Libnet.ro
UNICEF

09:30

Bogdan Chirieac, predictie pentru alegerile europarlamentare: Nu mai are forta!

Antena3 Antena3,
Bogdan Chirieac, predictie pentru alegerile europarlamentare: Nu mai are forta!

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat informatiile potrivit carora fostul presedinte Traian Basescu ar deschide lista PMP pentru alegerile europarlamentare din luna mai. intrebat daca mai are forta. continuă pe Antena3

Eugen Tomac: PMP a contestat la iCCJ constituirea Biroului Electoral Central pentru alegerile europarlamentare din 26 mai (VIDEO)

Eugen Tomac, a anuntat, marti, ca PMP a contestat la iCCJ constituirea Biroului Electoral Central pentru alegerile europarlamentare din 26 mai. Tomac a spus ca este anormal ca un partid care a trecut pragul.

inscrierea USR - PLUS pentru alegerile europarlamentare a fost respinsa

Inscrierea aliantei electorale Alianta 2020 USR - PLUS pentru alegerile europarlamentare din 26 mai a fost respinsa de Biroul Electoral Central. Liderul PLUS Dacian Ciolos a afirmat ca este o insulta la adresa electoratului si un act nedemocratic total.

CCR, sesizata in privinta infiintarii Biroului Electoral Central pentru alegerile europarlamentare

Presedintele PMP Eugen Tomac anunta ca inalta Curte de Casatie si Justitie a trimis la Curtea Constitutionala sesizarea PMP cu privire la neconstitutionalitatea infiintarii Biroului Electoral Central in pe.

Biroul Electoral Central (BEC) a respins cererea de inscriere a Aliantei 2020 USR PLUS pentru alegerile europarlamentare

Potrivit unui comunicat de presa remis joi de PLUS, motivul este ca Dan Barna si Dacian Ciolos nu figureaza ca presedinti ai USR, respectiv PLUS in Registrul partidelor politice.

Bogdan Chirieac, legat de scrisoarea trimisa de Tudorel Toader catre Financial Times: Kovesi a incalcat Constitutia si legile tarii

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat gestul ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de a trimite o scrisoare catre Financial Times in care spune de ce nu e de acord ca fosta sefa DNA, Laura Codruta Kovesi,.

CCR a respins sesizarea lui Iohannis pe buget. Bogdan Chirieac: Nu cred ca se va napusti sa promulge legea. Cred ca o va intarzia cat poate

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat decizia Curtii Constitutionale a Romaniei, care a respins sesizarea presedintelui Klaus Iohannis privind Legea bugetului de stat pe anul 2019. Presedintele nu.

LA ALEGERILE EUROPARLAMENTARE: Donald Tusk, apel la votanti sa respinga partidele antieuropene

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a facut apel la votantii de pe continent sa respinga partidele antieuropene despre care a afirmat ca au fost infiintate de forte straine ostile si s-ar putea folosi de alegerile europarlamentare pentru a castiga puterea la Bruxelles.

USR si PLUS nu pot candida impreuna la alegerile europarlamentare

Lovitura pentru USR - Plus. Biroul Electoral Central a respins candidatura Aliantei dintre cele doua partide la alegerile europarlamentare. Potrivit celor de la partidul lui Ciolos, decizia ar fi fost.

USR si PLUS nu pot candida impreuna la alegerile europarlamentare. Cele doua partide au alti presedinti in acte

Lovitura pentru USR - Plus. Biroul Electoral Central a respins candidatura Aliantei dintre cele doua partide la alegerile europarlamentare. Potrivit celor de la partidul lui Ciolos, decizia ar fi fost.

Alegerile Europarlamentare din Romania sub spectrul neconstitutionalitatii si ilegalitatii

Este suficient sa faci o trecere in revista a articolelor despre lipsurile legislatiei electorale romanesti, in privinta alegerilor europarlamentare pentru a vedea ca, din pacate, Romania inca nu a inteles sa respecte dreptul democratic de a alege si a fi ales.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )