Libnet.ro
UNICEF

13:30

Bogdan Dragoi: Proiectul de Cod Fiscal - cel mai bun proiect pentru momentul in care partidul de guvernare va fi in opozitie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bogdan Dragoi: Proiectul de Cod Fiscal - cel mai bun proiect pentru momentul in care partidul de guvernare va fi in opozitie

Fostul consilier prezidential Bogdan Dragoi considera ca proiectul de Cod Fiscal, lansat in dezbatere de Ministerul Finantelor, este cel mai bun proiect pentru momentul in care partidul de guvernare va fi in opozitie. continuă pe Ziarul Bursa

Cosmin Moti a fost desemnat cel mai bun fundas din campionatul Bulgariei

Internationalul roman care joaca la echipa Ludogoret Razgrad este cel mai bun fundas al campionatului bulgar conform site-ului oficial al UEFA. Clasamanetul a fost realizat in urma activitatii fotbalistului in.

Cosmin Moti, cel mai bun fundas din campionatul bulgar in 2014

Internationalul Cosmin Moti, care evolueaza pentru Ludogoret Razgrad, a fost desemnat cel mai bun fundas din campionatul bulgar in anul 2014.

Birdman a fost desemnat cel mai bun film la gala Satellite Awards 2015

Birdman, in regia lui Alejandro Gonzalez Inarritu, a fost desemnat cel mai bun film a celei de a 19-a editii a galei Satellite Awards, care a avut loc duminica seara, la Los Angeles, relateaza Hollywood.

Ce ne lasa si ce ne ia din portofel noul Cod Fiscal. Specialistii: Prea bun, prea ca la tara

Proiectul noului Cod Fiscal, care va intra in vigoare de la 1 ianuarie 2016, anunta reducerea TVA, accize mai mici la carburanti si alcool, reducerea CAS, dar si impozite pe locuinte de pana la sase ori mai mari. Totul cu pretul unei gauri bugetare de 16,26 miliarde de lei.

Cel mai bun medicament: de ce persoanele care fac sex mai des se imbolnavesc mai rar

Sexul nu este numai o activitate care ne urca pe cele mai inalte culmi ale placerii, ci are, potrivit cercetatorilor, si efecte bune asupra sanatatii.

Prima reactia a PNL dupa ce guvernul a prezentat proiectul de Cod Fiscal: O alta minciuna a lui Victor Ponta

PNL afirma ca propunerile guvernului privind modificarea Codului Fiscal, in pragul schimbarii majoritatii parlamentare si pierderii functiei de Prim-Ministru arata disperarea lui Victor Ponta si a celor care inca il mai servesc, potrivit unui comunicat semnat de Eugen Nicolaescu, vicelider al Grupului PNL din Camera Deputatilor.

HTC anunta oficial: Cel mai bun telefon al sau va fi lansat pe 1 martie. Ce noutati aduce HTC One M9?

HTC anunta oficial ca pe 1 martie cel mai nou smartphone al sau va fi prezentat publicului. Evenimentul se va derula la MWC 2015.

Cel mai bun medic, avionul spre Europa

Multe dintre situatiile medicale reprezentand cazuri sociale la Pediatrie, inregistrate la Spitalul de Urgenta din Constanta, isi gasesc rezolvarea in strainatate.

Darius Valcov a prezentat principalele promisiuni ale Guvernului pentru noul Cod Fiscal: TVA redus la 20% din 2016, cota de impozitare diferentiata pentru microintreprinderi din 2016, scaderea cotei unice la 14% in 2019, obligatia de plata a CAS si CASS

Ministrul Finantelor, Darius Valcov, a prezentat, in sedinta saptamanala de guvern, principalele elemente ale noului Cod Fiscal. Guvernul adopta azi proiectul noului cod fiscal, care va fi pus in discutie publica si trimis apoi in Parlament pentru aprobare. Prezentarea unor propuneri de maxima importanta pentru economie are loc fara ca ziaristii sa poata pune intrebari. Toate reducerile de taxe vor avea un impact negativ brut asupra bugetului de 16,2 miliarde lei in 2016, iar impactul net ar putea fi de 6,8 miliarde lei, in urma recuperarii unor venituri ipotetice. HotNews a transmis LIVETEXT cele mai importante declaratii.

Reactia lui Ponta despre proiectul de Cod Fiscal

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca proiectul noului Cod Fiscal si de procedura fiscala nu reprezinta forma finala, fiind discutat cu mediul de afaceri, societatea civila si contribuabili si ca Guvernul nu impune nimic, iar daca va fi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )