Libnet.ro
UNICEF

12:45

Cel mai bun medicament: de ce persoanele care fac sex mai des se imbolnavesc mai rar

Adevărul Adevărul,
Cel mai bun medicament: de ce persoanele care fac sex mai des se imbolnavesc mai rar

Sexul nu este numai o activitate care ne urca pe cele mai inalte culmi ale placerii, ci are, potrivit cercetatorilor, si efecte bune asupra sanatatii. continuă pe Adevărul

Bogdan Dragoi: Proiectul de Cod Fiscal - cel mai bun proiect pentru momentul in care partidul de guvernare va fi in opozitie

Fostul consilier prezidential Bogdan Dragoi considera ca proiectul de Cod Fiscal, lansat in dezbatere de Ministerul Finantelor, este cel mai bun proiect pentru momentul in care partidul de guvernare va fi in opozitie.

Cosmin Moti a fost desemnat cel mai bun fundas din campionatul Bulgariei

Internationalul roman care joaca la echipa Ludogoret Razgrad este cel mai bun fundas al campionatului bulgar conform site-ului oficial al UEFA. Clasamanetul a fost realizat in urma activitatii fotbalistului in.

Cosmin Moti, cel mai bun fundas din campionatul bulgar in 2014

Internationalul Cosmin Moti, care evolueaza pentru Ludogoret Razgrad, a fost desemnat cel mai bun fundas din campionatul bulgar in anul 2014.

Birdman a fost desemnat cel mai bun film la gala Satellite Awards 2015

Birdman, in regia lui Alejandro Gonzalez Inarritu, a fost desemnat cel mai bun film a celei de a 19-a editii a galei Satellite Awards, care a avut loc duminica seara, la Los Angeles, relateaza Hollywood.

HTC anunta oficial: Cel mai bun telefon al sau va fi lansat pe 1 martie. Ce noutati aduce HTC One M9?

HTC anunta oficial ca pe 1 martie cel mai nou smartphone al sau va fi prezentat publicului. Evenimentul se va derula la MWC 2015.

Cel mai bun medic, avionul spre Europa

Multe dintre situatiile medicale reprezentand cazuri sociale la Pediatrie, inregistrate la Spitalul de Urgenta din Constanta, isi gasesc rezolvarea in strainatate.

Valcov, Finante: Toate persoanele care inregistreaza venituri din drepturi de autor vor beneficia de o crestere a veniturilor lunare

Scritorii, jurnalistii, actorii, pictorii, arhitectii - toate persoanele care inregistreaza venituri din drepturi de autor vor beneficia de o crestere a veniturilor lunare, datorata reducerii fiscalitatii, scrie ministrul Finantelor, Darius Valcov, pe pagina sa de Facebook. Vezi mai jos o comparatie a evolutiei obligatiilor de plata aferente veniturilor obtinute din drepturi de autor pentru anii 2015 / 2016 / 2017, pe baza modificarilor propuse in proiectul noului Cod Fiscal. Datele se refera la persoanele care in 2015 au venituri exclusiv din drepturi de autor, nu din alte surse.

Ministrul Darius Valcov: Toate persoanele care inregistreaza venituri din drepturi de autor vor beneficia de o crestere a veniturilor lunare (FOTO)

Toate persoanele care inregistreaza venituri din drepturi de autor, printre care scriitorii, jurnalistii, actorii, pictorii sau arhitectii, vor beneficia de o crestere a veniturilor lunare, datorata reducerii.

Oamenii de stiinta au descoperit cel mai puternic material din natura

Este la fel de puternic ca otelul si dur ca o vesta antiglont, capabil sa reziste la aceeasi presiune de care este nevoie pentru a transforma carbonul din diamant. Oamenii de stiinta au descoperit cel mai puternic si cel mai nou material din natura, care vine de la melcul acvatic, scrie Washington Post.

Cel mai ambitios gadget Google primeste trei module noi: Cine este producatorul si partenerul

Project Ara, vazut de multi drept cel mai ambitios proiect al celor de la Google, are acum trei module noi gratie unuia dintre cei mai mari producatori din tech. Primul telefon modular produs de Google isi va face debutul oficial pe piata in Puerto Rico. S-au prezentat mai multe motive pentru care Google a ales [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )