Libnet.ro
UNICEF

09:15

Bogdan Licu, despre Rezolutia din Parlamentul European: Cer iertare victimelor Revolutiei

Adevărul Adevărul,
Bogdan Licu, despre Rezolutia din Parlamentul European: Cer iertare victimelor Revolutiei

Bogdan Licu, procurorul general interimar al Romaniei, si-a cerut scuze victimelor Revolutiei Romane din 1989 si intregii societati romanesti si a asigurat ca va face tot ce tine de el pentru aflarea adevarului si condamnarea celor responsabili. Declaratia acestuia vine dupa ce Parlamentul European a adoptat, astazi, Rezolutia privind Revolutia Romana din Decembrie 1989, care cere statului roman elucidarea evenimentelor din 1989. continuă pe Adevărul

Traian Basescu, despre proiectul rezolutiei din Parlamentul European privind Revolutia din 1989: in Occident inca era o mare confuzie legata de Revolutia Romana. Era un ghiveci (VIDEO)

Europarlamentarul Traian Basescu a explicat luni, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, de ce a initiat impreuna cu colegii lui din Parlamentul European proiectul de.

Dezbatere despre Revolutia din Romania, in Parlamentul European Eurodeputatii vor adopta si o Rezolutie

Parlamentul European va avea, luni, o dezbatere despre Revolutia din Romania, exact la la 30 de ani debutul acesteia la Timisoara. Joi, europarlamentarii vor adopta si o Rezolutie.

Dezbatere despre Revolutia romana, in Parlamentul European. Se va adopta o Rezolutie La Bucuresti va avea loc o sedinta solemna (VIDEO)

Parlamentul European are, luni, o dezbatere despre Revolutia din Romania, la exact 30 de ani de la debutul acesteia, la Timisoara. Joi, eurodeputatii vor adopta si o Rezolutie. Luni, la Strasbourg, va.

Traian Basescu, in direct de la Strasbourg, cu trimisul special B1.ro: Rezolutia despre Revolutia din 1989, dezbatuta in Parlamentul European, va limpezi lucrurile pentru politicienii occidentali (VIDEO)

Europarlamentarul Traian Basescu a declarat, miercuri, la Strasbourg, intr-un interviu pentru B1. ro, ca Rezolutia pe tema Revolutiei din 1989, dezbatuta in Parlamentul European, a fost initiata dintr-o nevoie.

Premiera istorica: Parlamentul European a adoptat rezolutia referitoare la Revolutia Romana si cere aflarea adevarului (FOTO)

Parlamentul European a adoptat, joi, rezolutia, prin care marcheaza 30 de ani de la Revolutia Romana si care aduce un omagiu celor rapusi in lupta pentru inlaturarea regimului comunist din Romania. Astfel, t.

VIDEO Parlamentul European a dezbatut o rezolutie pentru comemorarea Revolutiei romane din decembrie 1989

Parlamentul European, reunit in sesiune plenara la Strasbourg, a dezbatut luni seara o rezolutie pentru comemorarea Revolutiei din decembrie 1989, chiar in ziua in care se implinesc 30 de ani de la debutul evenimentului ce a schimbat istoria Romaniei. Rezolutia ar urma sa fie adoptata in sedinta de joi a forului legislativ de la Strasbourg.

Mesajul lui Klaus Iohannis despre rezolutia UE referitoare la Decembrie`89

Presedintele Klaus Iohannis saluta adoptarea, de catre Parlamentul European, a Rezolutiei privind co.

Sectia pentru procurori a CSM a prelungit interimatul procurorului general, Bogdan Licu (surse)

Mandatul procurorului general interimar, Bogdan Licu, a fost prelungit, joi, cu doua luni, de catre sectia de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM), potrivit unor surse G4Media. Prelungirea.

Propunerea de prelungire a mandatului lui Bogdan Licu la conducerea Parchetului General nu figureaza pe ordinea de zi a Sectiei pentru Procurori Mandatul acestuia expira in 27 decembrie

Propunerea de prelungire a mandatului de interimar al lui Bogdan Licu la conducerea Parchetului General nu figureaza joi pe ordinea de zi a Sectiei pentru Procurori a Consiliului Superior al Magistraturii. Mandatul acestuia expira in 27 decembrie.

Procurorul general interimar, Bogdan Licu: Eu sper sa nu fie eliminate pensiile speciale ale magistratilor

Procurorul general interimar, Bogdan Licu, a declarat, miercuri, ca nu sustine eliminarea pensiilor speciale pentru magistrati si pentru personalul auxiliar din justitie. Eu sper ca sa nu fie eliminate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2598 seconds )