Libnet.ro
UNICEF

16:15

Bogdan Licu: Viata ne-a demonstrat ca nimeni nu poate sa fuga de raspunderea penala

România Liberă România Liberă,
Bogdan Licu: Viata ne-a demonstrat ca nimeni nu poate sa fuga de raspunderea penala

Procurorul general interimar Bogdan Licu a declarat marti ca starea de sanatate a lui Mario Iorgules. continuă pe România Liberă

Licu, despre Mario Iorgulescu: Procurorii nu puteau impiedica transferul la o clinica din strainatate Viata ne-a demonstrat ca nimeni nu poate sa fuga de raspunderea penala

Anchetatorii nu aveau la dispozitie nicio parghie legala pentru a impiedica transferul lui Mario Iorgulescu la o clinica din strainatate, a declarat, marti, procurorul general interimar Bogdan Licu, sustinand ca nu pot fi dispuse masuri preventive fata de o persoana aflata intr-o asemenea stare de sanatate. intrebat daca prin transferul in alta tara fiul presedintelui LPF ar putea sa fuga de raspunderea penala, Licu a raspuns: Viata ne-a demonstrat ca in societatea de azi nimeni nu poate sa fuga de raspunderea penala.

Procurorul general Bogdan Licu, despre Mario Iorgulescu: Mutarea lui din tara nu putea fi impiedicata. Nimeni nu poate sa fuga de raspunderea penala in zilele noastre (VIDEO)

Bogdan Licu, procurorul general al Romaniei, a explicat ca procurorii nu putea impiedica, prin niciun mijloc, plecarea lui Mario Iorgulescu, fiul sefului LPF, care a provocat un accident rutier soldat cu.

PROCURORUL GENERAL INTERIMAR, BOGDAN LICU: Nu avem dovada oficiala ca cetateanul olandez s-a sinucis

Procurorul general interimar, Bogdan Licu, a declarat marti ca, in momentul in care procurorii vor avea confirmarea oficiala ca cetateanul olandez acuzat de uciderea fetitei din Dambovita s-a sinucis, dosarul se va clasa, deoarece faptuitorul a murit, insa ancheta va continua pentru a vedea daca sunt si alte victime in acest caz. Noi nu avem dovada oficiala ca acest barbat s-a sinucis.

Procurorul general, Bogdan Licu, noi precizari in cazul Dambovita: Politia din Olanda ne ajuta la ancheta

Bogdan Licu, procurorul general al Romaniei, a facut noi precizari cu privire la ancheta din cazul Dambovita. Din pacate, s-au intamplat si asemenea lucruri. Nu mai reiau derularea evenimentelor, a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )