Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bogdan Trif: Romania are cea mai mica fiscalitate in turism din UE

România Liberă România Liberă,
Bogdan Trif: Romania are cea mai mica fiscalitate in turism din UE

Romania are cea mai mica fiscalitate in turism din Uniunea Europeana, TVA 5%, iar acest fapt a gener. continuă pe România Liberă

Cea mai mare problema pe care o are Dacia Logan. TOP 10 piese care se strica primele si cat costa

Care e cea mai mare problema pe care o are Dacia Logan? As spune ca nu e doar una si aproape toti posesorii acestui model s-au confruntat cu o multime de defectiuni dupa doar doi - trei ani.

Luna iunie, cea mai calduroasa perioada din istorie. Cu cat a crescut temperatura medie din Romania si din Europa

Incalzirea globala este o problema din ce in ce mai grava, arata cercetatorii in domeniu. Dupa ce au analizat temperaturile medii din ultimul secol si jumatate, specialistii au ajuns la concluzia ca atmosfera s-a incalzit cu mai mult de 1 grad Celsius in ultimii 150 de ani, luna iunie 2019 fiind cea mai calduroasa din istorie.

Revine cea mai iubita masina din Romania: Anuntul oficial legat de Dacia 1300 deja a fost facut!

Dacia 1300 este, probabil, cea mai cunoscuta masina din Romania care rareori mai poate fi vazuta in circulatie.

Reuters: Leul a fost cea mai slaba moneda din regiune. Care sunt motivele

Leul romanesc a fost cea mai slaba moneda din Europa Centrala si de Est CEE) in acest an, deoarece Romania s-a confruntat cu o politica fiscala imprevizibila si cu dezechilibre economice tot mai mari, arata Reuters.

CM Fotbal feminin: Megan Rapinoe (SUA), desemnata cea mai buna jucatoare a competitiei

Megan Rapinoe, capitanul selectionatei Statelor Unite, a fost desemnata cea mai buna jucatoare de la Cupa Mondiala de fotbal feminin editia 2019, duminica la Lyon, dupa finala castigata de americance in fata reprezentativei Olandei scor 2-0), informeaza AFP.

Prognoza meteo pentru sambata, 6 iulie. Vremea va fi calduroasa in cea mai mare parte a tarii

Sambata, 6 iulie, vremea va fi calduroasa in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate dupa-amiaza la munte, iar spre seara si noaptea in nord-vest, unde pe.

Cum incearca stranierii sa-si acopere urmele dupa ce incalca legislatia rutiera in Europa. Cea mai frecventa metoda de pacalire a autoritatilor din Romania

Un sofer de tir din Romania, ramas fara permis de conducere in Italia dupa ce a fost depistat baut in trafic, a reusit sa pacaleasca autoritatile romane sa-i elibereze un nou permis.

Tara care ar reprezenta cea mai buna alegere pentru Elena Udrea, dupa ce a parasit Costa Rica

Elena Udrea a plecat din Costa Rica si s-ar putea intoarce in Romania. Imaginile exclusive au fost prezentate, duminica seara, in Editia speciala moderata de Sabina Iosub. Elena Udrea s-a urcat in avion.

Cea mai mare batalie de tancuri din istorie. Momentul care a schimbat istoria lumii si l-a ingropat pe Hitler

Batalia de la Kursk a ramas in istorie ca una dintre cele mai mari batalii de tancuri. Totodata, aceasta lupta crancena de pe frontul de est a marcat unul dintre punctele de cotitura in istoria omenirii. A insemnat practic sfarsitul definitiv al ofensivei Germaniei Naziste si inceputul unei contraofensive decisive si devastatoare a URSS.

Clasament HSBC Expat: Cea mai buna tara in care poti locui

Elvetia ocupa primul loc pe lista tarilor cu cele mai bune conditii de trai si de lucru, depasind Singapore, care a pastrat acest titlu pentru cinci ani consecutivi, scrie CNBC.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )