Libnet.ro
UNICEF

21:00

Clasament HSBC Expat: Cea mai buna tara in care poti locui

Hotnews Hotnews,
 Clasament HSBC Expat: Cea mai buna tara in care poti locui

Elvetia ocupa primul loc pe lista tarilor cu cele mai bune conditii de trai si de lucru, depasind Singapore, care a pastrat acest titlu pentru cinci ani consecutivi, scrie CNBC. continuă pe Hotnews

VIDEO INTERVIU Dr. Mihai Creteanu, medic primar - radiologie Interventionala: in cazul varicocelului cea mai mare problema care poate aparea este infertilitatea.

Dr. Mihai Creteanu, Medic Primar Spitalul AngioLife, Specialitate Radiologie Interventionala a acordat un interviu in care a discutat despre varicocel, care sunt simptomele si ce diferente exista intre operatia clasica si emobolizarea interventia minim invaziva). Varicocelul este intalnit la cam 10-15% dintre barbati. insa, ca sa devina si simptomatic si sa il puna pe pacient pe ganduri, vorbim de o incidenta de 4-8% din barbati - Dr. Creteanu Mihai.

Halep, primele declaratii dupa calificarea in optimi la Wimbledon: Vreau sa fiu cea mai buna versiune a mea

Romanca Simona Halep s-a calificat vineri in optimile de finala ale turneului de Mare Slem de la Wimbledon, dupa ce a invins-o cu 6-3, 6-1 pe belarusa Victoria Azarenka intr-un duel dintre doi fosti lideri.

Scrisoarea unei amante: Cea mai buna cale de a face femeile ca mine sa dispara este sa...

Scrisoarea unei amante: Majoritatea femeilor m-ar descrie drept o nenorocita, o distrugatoare de casnicii, insa eu cred ca sunt un fel de pansament pentru relatiile lor. Daca sotul tau este ranit, eu.

incepe cea mai buna editie Jazz in the Park de pana acum. Invitat special: Marcus Miller

Cea de-a saptea editie Jazz in the Park incepe joi. Timp de patru zile, peste 30 de trupe vor concerta pe cele patru scene din Parcul Central din Cluj-Napoca. Organizatorii sustin ca este cel mai bun lineup de pana acum.

Ambasada Rusiei in Regatul Unit trolleaza Uniunea Europeana. Care e cea mai buna metoda de a dovedi ca liberalismul e in viata?

Dupa ce Vladimir Putin a declarat in urma cu cateva zile ca liberalismul e invechit si a intrat in conflict cu ce vor oamenii din intreaga lume, starnind replici din partea mai multor lideri europeni, Ambasada Rusiei in Regatul Unit contribuie la mania europenilor printr-un sondaj postat pe Twitter, relateaza Politico.

Cea mai mare problema pe care o are Dacia Logan. TOP 10 piese care se strica primele si cat costa

Care e cea mai mare problema pe care o are Dacia Logan? As spune ca nu e doar una si aproape toti posesorii acestui model s-au confruntat cu o multime de defectiuni dupa doar doi - trei ani.

Halep musteste de incredere dupa victoria cu Azarenka:incerc de fiecare data sa fiu cea mai buna versiune a mea

La finalul meciului cu Victoria Azarenka, Simona Halep s-a aratat foarte optimista in privinta evolutiei ei viitoare pe iarba de la Londra.

Reuters: Leul a fost cea mai slaba moneda din regiune. Care sunt motivele

Leul romanesc a fost cea mai slaba moneda din Europa Centrala si de Est CEE) in acest an, deoarece Romania s-a confruntat cu o politica fiscala imprevizibila si cu dezechilibre economice tot mai mari, arata Reuters.

Revine cea mai iubita masina din Romania: Anuntul oficial legat de Dacia 1300 deja a fost facut!

Dacia 1300 este, probabil, cea mai cunoscuta masina din Romania care rareori mai poate fi vazuta in circulatie.

HOROSCOP luna IULIE 2019: Zodiile care vor avea cea mai romantica luna. Stralucesc si iubesc

Luna Iulie 2019 este cea mai romantica pentru aceste trei semne zodiacale. HOROSCOP RAC - Lucrurile devin serioase pentru tine. Daca esti intr-o relatie, o vei duce la un alt nivel. Daca esti singura, ti-ai.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )