Libnet.ro
UNICEF

06:15

Catalin Ivan cere din nou demisia lui Dragnea: Fie e un politican corupt, fie Soros, multinationalele, sindicatele si ambasadele si-au dat mana ca sa-l impiedice sa faca bine acestei tari

Hotnews Hotnews,
 Catalin Ivan cere din nou demisia lui Dragnea: Fie e un politican corupt, fie Soros, multinationalele, sindicatele si ambasadele si-au dat mana ca sa-l impiedice sa faca bine acestei tari

Europarlamentarul Catalin Ivan cere din nou demisia liderului PSD, Liviu Dragnea, pe numele caruia DNA a deschis luni un nou dosar, apreciind ca orice alta varianta va avea costuri uriase pentru Romania si pentru PSD. continuă pe Hotnews

Catalin Ivan: Dragnea sa-si dea demisia, nu mai are credibilitate

Europarlamentarul Catalin Ivan, membru PSD, ii cere demisia presedintelui social-democrat, Liviu Dragnea, motivand ca in acest fel, partidul ar putea sa se ocupe mai bine de modificarea legilor.

Kovesi, chemata din nou la Comisia parlamentara de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009

Membrii Comisiei parlamentare de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 au decis luni sa o cheme din nou la audieri pe procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, relateaza Agerpres.

Kovesi, chemata din nou la audieri de catre Comisia de ancheta a alegerilor din 2009

Membrii Comisiei parlamentare de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 au decis luni sa o cheme din nou la audieri pe procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi. Propunerea de reinvitare care a.

Mr. Bean va fi din nou tatic la 62 de ani (FOTO)

Desi este un monstru sacru al umorului international, Rowan Atkinson Mr. Bean) este mai degraba taciturn si timid in viata privata. Actorul britanic de comedie va fi din nou tatic la cei 62 ani ai.

in New Delhi poluarea a atins din nou niveluri periculoase

In New Delhi, capitala Indiei, calitatea aerului a atins, din nou, duminica, niveluri alarmant de scazute Statiile de monitorizare au indicat o noua crestere a poluarii, situatie descrisa drept urg.

ISIS a preluat din nou controlul unui oras din Siria

La doua zile dupa ce orasul Bukamal din Siria fusese cucerit de fortele proguvernamentale, ISIS a preluat sambata, din nou, controlul asupra localitatii. SI a recastigat total controlul.

Cabana Postavaru, lovita din nou de un urs: Cu stricaciuni a plecat si cu ce a plecat animalul din interior (FOTO)

Un urs a patruns din nou, vineri seara, in interiorul Cabana Postavarul din Poiana Brasov. Din fericire, un jandarm si cabanierul care se afla inauntru au reusit sa fugareasca animalul, dar nu.

Un urs a coborat din nou la Cabana Postavaru, pentru a patra oara intr-o saptamana; acesta a luat din cabana zahar si bomboane

Un urs a coborat din nou la Cabana Postavaru, vineri seara, pentru a patra oara intr-o saptamana, animalul fortand usa si intrand in cabana, de unde a luat o punga cu zahar si o cutie cu bomboane, relateaza News. ro.

O stea a explodat, a supravietuit, apoi a explodat din nou dupa 60 de ani. Cercetatorii nu inteleg acest caz

Astronomii au descoperit o stea care a devenit supernova, apoi stea, apoi din nou supernova dupa 60 de ani. Numita iPTF14hls, supernova a fost descoperita in 2014 si la inceput arata ca o alta.

Mihnea Nastase s-a inscris in PSD dupa ce s-a lepadat de Catalin Ivan, rivalul lui Dragnea

Mihnea Nastase, fiul fostului premier Adrian Nastase, s-a inscris de curand in PSD, in Organizatia de tineret a sectorului 1. Mezinul familiei Nastase a precizat ca eu existat influente de stanga din familie.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )