Libnet.ro
UNICEF

15:00

BOMBA ANULUI iN SHOWBIZ! Alex VELEA a facut SEX cu PESTE 50 de FEMEI PANA LA 20 de ANI! Ce parere are ANTONIA?

B1 B1,
BOMBA ANULUI iN SHOWBIZ! Alex VELEA a facut SEX cu PESTE 50 de FEMEI PANA LA 20 de ANI! Ce parere are ANTONIA?

Alex Velea a marturisit intr-un interviu recent ce nebunii a facut din dragoste. Artistul a marturisit si cate femei i-au trecut prin pat, dar si ce regreta cel mai mult din relatiile trecute. continuă pe B1

SOC in showbiz! CU CINE a facut AMOR Alex Velea?! VESTEA NEASTEPTATA primita chiar de ANTONIA!

Alex Velea este unul dintre cei mai populari cantareti din Romania! in prezent, Alex Velea traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Antonia, alaturi de care are si doi copii.

Madalin Voicu arunca BOMBA in scandalul momentului: DEZVALUIRI incredibile despre Abi Talent si Alex Velea! Nimeni nu s-ar fi gandit ca...

Rasturnare de situatie in cel mai mare scandal din showbizul autohton din ultima vreme. Madalin Voicu si-a exprimat parerea cu privire la disputa dintre Abi Talent si Alex Velea.

Alex Velea si Antonia si-au indeplinit VISUL! CUM ARATA VILA in valoare de 500.000 de euro in care s-au mutat! (FOTO)

Alex Velea si Antonia si-au cumparat prima lor casa. Anul 2019 a fost unul fenomenal pentru ei, iar investitia au facut-o cu banii din concerte si emiuni tv, potrivit click. ro.

Alex Velea si Antonia, vila de 500.000 de euro. Unde si-au luat casa cei doi artisti

Faptul ca Antonia si Alex Velea fac unul din cele mai indragite cupluri de la noi, este lucru cert. O alta certitudine este si faptul ca, atat Anotnia, cat si Alex Velea, au o cariera muzicala prolifica. Alex Velea si Antonia, vila de 500. 000 de euro Toate lucrurile le merg bine, atat pe plan profesional, .

I-a dat de gol pe Alex Velea si Abi Talent. Politicianul care a dezvaluit adevarata relatie dintre cei doi dusmani

Recent, Abi Talent a intrat in niste rafuieli cu celebrul Alex Velea. Ajuns nu tocmai la apogeul industriei din care face parte, Abi Talentle-a povestit fanilor, pe Instagram, despre o intamplare care ii are ca personaje pe el si Alex Velea. Baiatul a spus ca s-a intalnit cu Velea, intr-un centru comercial, iar cel din .

Vestea care o va lasa masca pe Antonia. Cu cate femei a ajuns in pat Alex Velea. A recunoscut tot public

Alex Velea a reintrat in atentia publicului, dupa scandalul cu Abi Talent, iar disputa celor doi a tinut saptamani bune, spre deliciul fanilor, care au sorbit fiecare reactie a celor doi. Acum, Velea are alte vesti cu care si-a surprins fanii, dar cu siguranta, si pe actuala sa sotie. Vestea care o va lasa masca .

Iasi: Primarul acuzat ca a facut sex cu doua minore, chiar in sediul primariei, exclus din PNL

Primarul comunei iesene Mogosesti-Siret, Damian Butnariu, acuzat ca ar fi facut sex cu doua minore chiar in sediul primariei, a fost exclus din PNL.

Primarul liberal care a recunoscut ca a facut sex cu doua minore in Primarie a fost exclus din PNL

Primarul comunei iesene Mogosesti Siret, Damian Butnariu, a fost exclus din PNL Iasi, in cadrul Biroului Politic Judetean, dupa ce acesta a recunoscut in instanta ca a facut sex cu doua minore chiar in sediul Primariei, informeaza Mediafax.

in sfarsit, A RECUNOSCUT! Ruby SPUNE tot ADEVARUL! ABIA S-A AFLAT! Alex Velea a fost primul...

Artista Ruby a facut o serie de marturisiri nestiute pana acum! BOMBA! IATA CUM iSI FACE DE CAP OANA LIS CAND SOTUL NU E PRIN PREAJMA. A RUPT GURA TARGULUI GALERIE FOTO-VIDEO) Cantareata,.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )