Libnet.ro
UNICEF

11:00

SOC in showbiz! CU CINE a facut AMOR Alex Velea?! VESTEA NEASTEPTATA primita chiar de ANTONIA!

B1 B1,
SOC in showbiz! CU CINE a facut AMOR Alex Velea?! VESTEA NEASTEPTATA primita chiar de ANTONIA!

Alex Velea este unul dintre cei mai populari cantareti din Romania! in prezent, Alex Velea traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Antonia, alaturi de care are si doi copii. continuă pe B1

BOMBA ANULUI iN SHOWBIZ! Alex VELEA a facut SEX cu PESTE 50 de FEMEI PANA LA 20 de ANI! Ce parere are ANTONIA?

Alex Velea a marturisit intr-un interviu recent ce nebunii a facut din dragoste. Artistul a marturisit si cate femei i-au trecut prin pat, dar si ce regreta cel mai mult din relatiile trecute.

Vestea care o va lasa masca pe Antonia. Cu cate femei a ajuns in pat Alex Velea. A recunoscut tot public

Alex Velea a reintrat in atentia publicului, dupa scandalul cu Abi Talent, iar disputa celor doi a tinut saptamani bune, spre deliciul fanilor, care au sorbit fiecare reactie a celor doi. Acum, Velea are alte vesti cu care si-a surprins fanii, dar cu siguranta, si pe actuala sa sotie. Vestea care o va lasa masca .

Alex Velea si Antonia si-au indeplinit VISUL! CUM ARATA VILA in valoare de 500.000 de euro in care s-au mutat! (FOTO)

Alex Velea si Antonia si-au cumparat prima lor casa. Anul 2019 a fost unul fenomenal pentru ei, iar investitia au facut-o cu banii din concerte si emiuni tv, potrivit click. ro.

Alex Velea si Antonia, vila de 500.000 de euro. Unde si-au luat casa cei doi artisti

Faptul ca Antonia si Alex Velea fac unul din cele mai indragite cupluri de la noi, este lucru cert. O alta certitudine este si faptul ca, atat Anotnia, cat si Alex Velea, au o cariera muzicala prolifica. Alex Velea si Antonia, vila de 500. 000 de euro Toate lucrurile le merg bine, atat pe plan profesional, .

I-a dat de gol pe Alex Velea si Abi Talent. Politicianul care a dezvaluit adevarata relatie dintre cei doi dusmani

Recent, Abi Talent a intrat in niste rafuieli cu celebrul Alex Velea. Ajuns nu tocmai la apogeul industriei din care face parte, Abi Talentle-a povestit fanilor, pe Instagram, despre o intamplare care ii are ca personaje pe el si Alex Velea. Baiatul a spus ca s-a intalnit cu Velea, intr-un centru comercial, iar cel din .

Madalin Voicu arunca BOMBA in scandalul momentului: DEZVALUIRI incredibile despre Abi Talent si Alex Velea! Nimeni nu s-ar fi gandit ca...

Rasturnare de situatie in cel mai mare scandal din showbizul autohton din ultima vreme. Madalin Voicu si-a exprimat parerea cu privire la disputa dintre Abi Talent si Alex Velea.

in sfarsit, A RECUNOSCUT! Ruby SPUNE tot ADEVARUL! ABIA S-A AFLAT! Alex Velea a fost primul...

Artista Ruby a facut o serie de marturisiri nestiute pana acum! BOMBA! IATA CUM iSI FACE DE CAP OANA LIS CAND SOTUL NU E PRIN PREAJMA. A RUPT GURA TARGULUI GALERIE FOTO-VIDEO) Cantareata,.

Doi tineri proaspat casatoriti au facut amor cu un alt cuplu in luna lor de miere. Toti au ramas masca atunci cand au aflat adevaratul motiv

Doi tineri casatoriti au plecat in luna de miere, insa lucrul acesta nu i-a impiedicat sa faca amor cu un alt cuplu cu care initial au corespondat online.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )