Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bomba! Cine sunt adversarii lui Liviu Dragnea din PSD

Antena3 Antena3,
Bomba! Cine sunt adversarii lui Liviu Dragnea din PSD

Ultima sedinta a Comitetului Executiv al PSD a aratat pentru prima oara o erodare a autoritatii lui Liviu Dragnea printre social-democrati. Desi nu a dus lipsa de contestatari nici pana acum, opozantii. continuă pe Antena3

Victor Ponta vine cu un SCENARIU BOMBA. Cum poate scapa Romania de Liviu Dragnea: El sa o ia pe Dancila si sa se duca in Brazilia!

Fostul premier Victor Ponta vine cu o popunere-soc. Liderul Pro Romania a sustinut, intr-o emisiune la TVR, ca, pentru a scapa de Liviu Dragnea, ii va propune presedintelui Klaus Iohannis sa-l gratieze.

Liviu Dragnea, CONTESTAT chiar din interiorul partidului. Cine s-a ridicat impotriva liderului PSD si i-a cerut DEMISIA

Liviu Dragnea a inceput sa fie contestat chiar din interiorul PSD. in mod neasteptat, chiar vicepremierul Paul Stanescu, considerat un apropiat al presedintelui PSD, i-ar fi cerut demisia lui Liviu Dragnea din.

Liviu Dragnea: Cred ca mai sunt acoperiti in PSD (VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni ca banuieste ca mai exista acoperiti in partidul pe care il conduce. intrebat daca crede ca mai sunt acoperiti in PSD, Dragnea a raspuns: Eu cred.

Liviu Dragnea, despre acoperitii din PSD: Eu cred ca mai sunt

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, faptul ca probabil mai sunt acoperiti in PSD. in trecut, presedintele social-democrat afirmase ca sunt si printre colegii sai care ar putea fi banuiti ca ar fi din statul paralel.

Victor Ponta dejoaca planurile mafiei de la Teleorman: Cum a vrut Liviu Dragnea sa o cumpere pe Ecaterina Andronescu

Victor Ponta reactioneaza dur, dupa ce in presa au aparut zvoruri conform carora Liviu Dragnea vrea sa-i cumpere tacerea Ecaterinei Andronescu cu un post de ministru . In Romania mai sunt oameni care nu pot.

inca o LOVITURA pentru LIVIU DRAGNEA! Candidat surpriza din partea PSD la Prezidentiale! Anunt de ULTIM MOMENT

Deputatul PSD Liviu Plesoainu si-a anuntat intentia de a candida la alegerile prezidentiale din 2019, in ciuda faptului ca presedintele partidului, Liviu Dragnea, a anuntat ca PSD-ALDE va avea un candidat.

LIVE TEXT Scandal n PSD: Liviu Dragnea urmeaza sa faca declaratii de presa

Sedinta maraton a conducerii PSD si cea a grupurilor parlamentare s-au incheiat. Liviu Dragnea si oamenii sai au castigat in fata contestatarilor din partid. Dragnea a anuntat ca nu va candida la presedintie, iar partidul ar putea sustine, in premiera, un candidat din afara PSD, respectiv pe liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu. Dragnea si-a impus punctul de vedere in fata Gabrielei Firea care a cerut, fara succes, demiterea ministrului de interne Carmen Dan, ca urmare a violentelor din 10 august. Firea a lansat o serie de atacuri la adresa lui Dragnea si a protejatei sale, Carmen Dan.

Victor Ponta, despre CEx-ul PSD: Liviu Dragnea le-a spus liderilor partidului ca are fotografii cu ei cand se vad cu mine

Fostul premier Victor Ponta, liderul partidului Pro Romania, sustine ca presedintele PSD Liviu Dragnea i-a avertizat pe unii lideri social-democrati ca are fotografii in care acestia apar alaturi de Ponta la.

Tarc pentru jurnalisti in Parlament! Liviu Dragnea: Nu e decizia mea, puteti sa-mi dati si cu camera in cap (VIDEO)

Accesul jurnalistilor in Camera Deputatilor a fost restrictionat, inca din prima zi a sesiunii parlamentare printr-un tarc. intrebat daca stia despre aceasta masura, liderul PSD Liviu Dragnea a raspuns.

Liviu Dragnea a decis soarta protocolului de colaborare cu UDMR. Ce a negociat seful PSD cu liderii maghiari (VIDEO)

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat luni ca protocolul de colaborare parlamentara cu UDMR ramane in vigoare. Da protocolul cu UDMR ramane in vigoare, n. r.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )