Libnet.ro
UNICEF

05:00

Liviu Dragnea a decis soarta protocolului de colaborare cu UDMR. Ce a negociat seful PSD cu liderii maghiari (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea a decis soarta protocolului de colaborare cu UDMR. Ce a negociat seful PSD cu liderii maghiari (VIDEO)

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat luni ca protocolul de colaborare parlamentara cu UDMR ramane in vigoare. Da protocolul cu UDMR ramane in vigoare, n. r. continuă pe B1

inca o LOVITURA pentru LIVIU DRAGNEA! Candidat surpriza din partea PSD la Prezidentiale! Anunt de ULTIM MOMENT

Deputatul PSD Liviu Plesoainu si-a anuntat intentia de a candida la alegerile prezidentiale din 2019, in ciuda faptului ca presedintele partidului, Liviu Dragnea, a anuntat ca PSD-ALDE va avea un candidat.

LIVE TEXT Scandal n PSD: Liviu Dragnea urmeaza sa faca declaratii de presa

Sedinta maraton a conducerii PSD si cea a grupurilor parlamentare s-au incheiat. Liviu Dragnea si oamenii sai au castigat in fata contestatarilor din partid. Dragnea a anuntat ca nu va candida la presedintie, iar partidul ar putea sustine, in premiera, un candidat din afara PSD, respectiv pe liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu. Dragnea si-a impus punctul de vedere in fata Gabrielei Firea care a cerut, fara succes, demiterea ministrului de interne Carmen Dan, ca urmare a violentelor din 10 august. Firea a lansat o serie de atacuri la adresa lui Dragnea si a protejatei sale, Carmen Dan.

Victor Ponta vine cu un SCENARIU BOMBA. Cum poate scapa Romania de Liviu Dragnea: El sa o ia pe Dancila si sa se duca in Brazilia!

Fostul premier Victor Ponta vine cu o popunere-soc. Liderul Pro Romania a sustinut, intr-o emisiune la TVR, ca, pentru a scapa de Liviu Dragnea, ii va propune presedintelui Klaus Iohannis sa-l gratieze.

Victor Ponta, despre CEx-ul PSD: Liviu Dragnea le-a spus liderilor partidului ca are fotografii cu ei cand se vad cu mine

Fostul premier Victor Ponta, liderul partidului Pro Romania, sustine ca presedintele PSD Liviu Dragnea i-a avertizat pe unii lideri social-democrati ca are fotografii in care acestia apar alaturi de Ponta la.

Liviu Dragnea, CONTESTAT chiar din interiorul partidului. Cine s-a ridicat impotriva liderului PSD si i-a cerut DEMISIA

Liviu Dragnea a inceput sa fie contestat chiar din interiorul PSD. in mod neasteptat, chiar vicepremierul Paul Stanescu, considerat un apropiat al presedintelui PSD, i-ar fi cerut demisia lui Liviu Dragnea din.

Bomba! Cine sunt adversarii lui Liviu Dragnea din PSD

Ultima sedinta a Comitetului Executiv al PSD a aratat pentru prima oara o erodare a autoritatii lui Liviu Dragnea printre social-democrati. Desi nu a dus lipsa de contestatari nici pana acum, opozantii.

Tarc pentru jurnalisti in Parlament! Liviu Dragnea: Nu e decizia mea, puteti sa-mi dati si cu camera in cap (VIDEO)

Accesul jurnalistilor in Camera Deputatilor a fost restrictionat, inca din prima zi a sesiunii parlamentare printr-un tarc. intrebat daca stia despre aceasta masura, liderul PSD Liviu Dragnea a raspuns.

Liviu Dragnea: Cred ca mai sunt acoperiti in PSD (VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni ca banuieste ca mai exista acoperiti in partidul pe care il conduce. intrebat daca crede ca mai sunt acoperiti in PSD, Dragnea a raspuns: Eu cred.

Liviu Dragnea, ACUZATII GRAVE la adresa lui Tudorel Toader: Liderul PSD e suparat ca ministrul nu a prelungit mandatul actualei conduceri a Inspectiei Judiciare (VIDEO)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a avut, luni, o iesire extrem de critica la adresa ministrului Justitiei, Tudorel Toader, acuzandu-l ca nu a dat o ordonanta de urgenta pentru a prelungi mandatul actualei conduceri.

Liviu Dragnea, despre gesturile controversate ale lui Darius Valcov: Nu cred ca trebuie sa isi dea demisia (VIDEO)

Liviu Dragnea sustine ca Darius Valcov, consilierul premierului Viorica Dancila si eminenta cenusie a programului economic al PSD, nu ar trebui sa demisioneze ca urmare a faptului ca a publicat fisa medicala.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )