Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea: Cred ca mai sunt acoperiti in PSD (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea: Cred ca mai sunt acoperiti in PSD (VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni ca banuieste ca mai exista acoperiti in partidul pe care il conduce. intrebat daca crede ca mai sunt acoperiti in PSD, Dragnea a raspuns: Eu cred. continuă pe B1

Dragnea: Cred ca mai sunt acoperiti in PSD

Liviu Dragnea a afirmat luni, la Parlament, ca in interiorul PSD mai sunt ofiteri acoperiti, dar ca nu crede ca Gabriela Firea este unul dintre ei. Eu cred ca mai sunt n. r. ofiteri acoperiti). Nu.

Liviu Dragnea, despre acoperitii din PSD: Eu cred ca mai sunt

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, faptul ca probabil mai sunt acoperiti in PSD. in trecut, presedintele social-democrat afirmase ca sunt si printre colegii sai care ar putea fi banuiti ca ar fi din statul paralel.

inca o LOVITURA pentru LIVIU DRAGNEA! Candidat surpriza din partea PSD la Prezidentiale! Anunt de ULTIM MOMENT

Deputatul PSD Liviu Plesoainu si-a anuntat intentia de a candida la alegerile prezidentiale din 2019, in ciuda faptului ca presedintele partidului, Liviu Dragnea, a anuntat ca PSD-ALDE va avea un candidat.

Lovitura teribila primita de Liviu Dragnea: Un influent lider din PSD anunta ca sustine o candidatura a lui Tariceanu la prezidentiale

Probleme pentru Liviu Dragnea chiar in interiorul PSD! Senatorul si liderul PSD Giurgiu s-a pozitional in favoarea unei candituri ai lui Calin Popescu Tariceanu in alegeri prezidentiale, aducand mai multe laude.

Scandal fara precedent intre Liviu Dragnea si Gabriela Firea

E agitatie mare in PSD. Liviu Dragnea mai face o incercare de a linisti apele in partid dupa conflictele aparute la CEX. Acesta se va intalni in scurta vreme cu parlamentarii social democrati pentru a le.

Liviu Dragnea, despre gesturile controversate ale lui Darius Valcov: Nu cred ca trebuie sa isi dea demisia (VIDEO)

Liviu Dragnea sustine ca Darius Valcov, consilierul premierului Viorica Dancila si eminenta cenusie a programului economic al PSD, nu ar trebui sa demisioneze ca urmare a faptului ca a publicat fisa medicala.

Liviu Dragnea, marele anunt privind alegerile prezidentiale: Va fi sustinut Tariceanu de catre PSD? (VIDEO)

Liviu Dragnea a anuntat sambata, la finalul CEx-ului PSD, ca in alegerile prezidentiale din 2019 coalitia PSD-ALDE va merge cu un candidat comun. in opinia mea trebuie sa adoptam hotararile .

Liviu Dragnea a decis soarta protocolului de colaborare cu UDMR. Ce a negociat seful PSD cu liderii maghiari (VIDEO)

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat luni ca protocolul de colaborare parlamentara cu UDMR ramane in vigoare. Da protocolul cu UDMR ramane in vigoare, n. r.

Liviu Dragnea, ACUZATII GRAVE la adresa lui Tudorel Toader: Liderul PSD e suparat ca ministrul nu a prelungit mandatul actualei conduceri a Inspectiei Judiciare (VIDEO)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a avut, luni, o iesire extrem de critica la adresa ministrului Justitiei, Tudorel Toader, acuzandu-l ca nu a dat o ordonanta de urgenta pentru a prelungi mandatul actualei conduceri.

Bomba! Cine sunt adversarii lui Liviu Dragnea din PSD

Ultima sedinta a Comitetului Executiv al PSD a aratat pentru prima oara o erodare a autoritatii lui Liviu Dragnea printre social-democrati. Desi nu a dus lipsa de contestatari nici pana acum, opozantii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )