Libnet.ro
UNICEF

12:30

BOMBA dupa NUNTA ANULUI: Brigitte e iNSARCINATA! Totul s-a petrecut cand S-A FURAT MIREASA! Florin Pastrama A TURBAT...

B1 B1,
BOMBA dupa NUNTA ANULUI: Brigitte e iNSARCINATA! Totul s-a petrecut cand S-A FURAT MIREASA! Florin Pastrama A TURBAT...

Informatii bomba au iesit la iveala dupa nunta anului! Evenimentul organizat pe repede inainte ar avea si un alt motiv pe care cei doi il tin ascuns. continuă pe B1

Oana Zavoranu desfiinteaza nunta lui Brigitte cu Pastrama: Jalnica, cu iz de camin cultural!

Oana Zavoranu a comentat aprig nunta dintre Brigitte Sfat si Florin Pastrama. Se pare ca vedeta a reusit, in cadrul unui mesaj de pe o retea de socializare, sa desfiinteze unul dintre cele mai importante evenimente din viata proaspatului cuplu. Oana Zavoranu: Nunta jalnica a unei individe in calduri Oana Zavoranu este cunoscuta ca fiind .

PROBLEME GRAVE pentru Brigitte si Pastrama! Dupa nunta, au ajuns direct la SPITAL! DRAMA TOTALA pentru cei doi...

Brigitte si sotul ei, Florin Pastrama, au mers, imediat ce s-a terminat petrecerea de nunta, direct la doctor. SOC iN TELEVIZIUNE! COVE, PRINS iN FAPT CU ANDREEA MARIN! E BOMBA ANULUI Motivul? Cei doi.

NASA lui Brigitte si Pastrama, declaratii INCENDIARE dupa NUNTA! Ce spune despre COPIL si LUNA DE MIERE: Poate l-au CONCEPUT deja

Lizeta Haralambie, nasa de cununie a lui Brigitte Sfat si a lui Florin Pastrama, a vorbit in premiera despre nunta celor doi iubareti, care a avut loc duminica, potrivit Libertatea.

Proaspata sotie a lui Radu Mazare, nervoasa dupa nunta

Radu Mazare si Roxana Mihalache sunt sot si sotie! Ceremonia a avut loc,miercuri dupa-amiaza, chiar in penitenciarul Rahova. Invitati de seama au fost membrii familiei lui Mazare, precum si avocata fost.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )