Libnet.ro
UNICEF

22:15

BOMBA in lumea mondena! Anamaria Prodan, iNLOCUITA. Nici ei nu ii vine sa creada...

B1 B1,
BOMBA in lumea mondena! Anamaria Prodan, iNLOCUITA. Nici ei nu ii vine sa creada...

Anamaria Prodan a fost inlocuita in emisiunea Gospodar fara pereche. CUTREMUR MONDEN! SANZIANA BURUIANA A FACUT UN GEST REVOLTATOR! IMAGINI DEOCHEATE AU AJUNS PE INTERNE GALERIE FOTO) Geanina. continuă pe B1

Anamaria Prodan, dezvaluiri dureroase: suspecta de cancer. A tinut totul secret ca sa nu isi ingrijoreze familia

Impresara Anamaria Prodan a dezvaluit ca a fost suspecta de cancer la san. Vedeta a tinut totul secret ca sa nu isi ingrijoreze familia. Anamaria Prodan a fost suspecta de cancer mamar Anamaria Prodan a vorbit, in cadrul emisiunii Teo Show, in urma cu ceva vreme, despre cea mai grea incercare din viata ei. Dupa .

Mutare neasteptata in televiziune. Anamaria Prodan ar putea semna cu alta televiziune. Ce emisiune i s-a pregatit

La inceptului lunii octombrie, Anamaria Prodan isi anunta fanii ca va parasi emisiunea Gospodar fara pereche, de la PRO TV. Desi impresara si-a motivat decizia printr-o serie de explicatii, oferite in cadrul emisiunii lui Catalin Maruta, aceasta ar putea marca o revenire in televiziune, cat mai curand cu putinta. Anamaria Prodan ar putea semna cu .

Cati bani primeste Geanina Ilies pentru emisiunea Gospodar fara Pereche. A inlocuit-o pe Anamaria Prodan pentru un salariu urias

Geanina Ilies a venit pentru bani multi la carma emisiunii prezentate multa vreme de catre Anamaria Prodan. Cu toate ca a ales sa plece de la TV in vara lui 2016, de cand a plecat de la Observatorul, a continuat sa fie in vizorul presei, chiar aparand de cateva ori pe micile ecrane, spre bucuria .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2422 seconds )